Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ironsides hocam dayanamadım. derpfest 2/12 sürümünü sıfır kurulum yaptım. şuan sıkıntısız. otomatik döndürme çalışmıyordu dediğiniz gibi permist yükleyince oda çalıştı. şuan program yok
1575796019
problem yok
Rom güzel ama diğer romlara göre sade. Özelleştirme yok. Birde radyo çalışıyor yazılmış acaba bu radyo uygulamasının linki var mı.
1575752434
şuan fark ettim otomatik döndürme çalışmıyor
(02/12/19)
Değişiklik Günlükleri:
- Çekirdek yukarı akışlı - Çekirdekte
Ses Kontrolü (teşekkürler @ thirdzcee ) kontrol mikrofonu buradan kazanır.
- sdm660: UXE ve ön getir de GİB'in etkinleştirmek Enable UI pürüzsüzlüğü geliştirir
- Katma Özel Yuvarlak Köşe ve Doldurma tercihleri
-...
bu romun 3.3 versiyonunu kurdum. hiç bir sıkıntı kalmamış. google sorunsuz. tam ekran kullanımı çok iyi tavsiye ederim. aslında miui de harika ama ekran yansıtma android10 da sıkıntısız miui de ise bağlanıyor ama video izlerken sürekli takılıyor.
Şimdi baktım geliştirici video ayarlarından video stabilisyon kısmının iptal edilirse sorunun ortadan kalktığını yazmış. Gerçekten iptal edince sorun ortadan kalktı. Tek sorun Google uygulamasının kendi kendini kapatması kaldı.
Romda 2 sıkıntı var. 1.video çekim çalışmıyor.hata verip kapanıyor. 2.google uygulamasında sürekli hata verdiğinden ben devre dışı yapmak zorunda kaldım.
Sayın hocam port miu 11 romdan bu roma döndüm. kurdum sıkıntı yok ama bir türlü sim etkinleştiremedim. sim1 veya sim2 etkinleşmiyor. acil çağrılarda tel kaldı. miui romda modem yedekledim ama yine etkinleşmedi. ne yapabilirim.
1573986088
çözdüm. twrp ekranında wipe yapınca hat geri geldi.