Celil123 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 11 t pro hyperos nereden indirebilirim ?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-11t-pro-vili-eea-kararli-v1-0-1-0-ukdeuxm.149636/ Bu konu üzerindeki link Recovery bağlantısı hocam. İndirip TWRP üzerinden temiz kurulum yapabilirsiniz. Sorumluluk size ait tamamen.
  2. C

Rom Mi 10T/Pro (apollo) Oxygen OS 13.0 F.75 A13 (videolu)

Hocam paylaşım için teşekkürler ama linki güncelleyebilir misiniz?
  3. C

Rom Mi 10T / Pro – EEA Kararlı V14.0.1.0.SJDEUXM

Ellerinize sağlık hocam. Çin romuna göre daha iyi mi peki? Ona göre yüklemek istiyorum.
  4. C

Rom Mi 10T / PRO (apollo) MIUI 14 V14.0.5.0.SJDCNXM

Çin sürümünü yükledim dün çıktığı gibi. Genel olarak akıcılık çok güzel. Pil konusunda bir iki gün daha şarj döngüsünde kalınca net birşey söylemek mümkün olur sanırım. Onun dışında şuanlık iyi pil durumu güzel gidiyor. Bir takılma donma yaşamadım. Kamera bende miui 13 e göre daha güzel...
  5. C

Xiaomi Mi 10T/Pro için EliteRom MIUI 14 A13

Bu romu yaklaşık birkaç gündür deniyorum. Özet olarak bana göre şarj konusunda iyi değil tabiki port rom olmasının bir sonucu sanırım. Ek olarak ekstra ses ayarları çalışmıyor. Kamera ile fotoğraf çekmek istediğimde fotoğrafı çekip uygulama kapanıyor direk. Ekran geçişlerinde bir sorun yok gayet...
  6. C

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Hayır hocamMi pilot için geldi link ile indirip kurabilirsiniz recoveryden
  7. C

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Hocam EEA için 12.5 geldi
  8. C

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Hocam romun linkini atabilir misiniz?
  9. C

Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Hocam elinize sağlık romu 2 gündür kullanıyorum. Herşeyi güzel tek bir sorum olacak mi5 için de Android 8 versiyonunu yayınlayabilir misiniz? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Uygulamanın kendi içinde browseri var. Ordan indirmek istediğiniz siteye giderseniz indirme linkine bastığınız an yakalıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Teşekkür ederim hocam MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

7.11.30 da bildirim paneli yenilenmiş mi? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Denediğinizde beni bilgilendirir misiniz hocam? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Hocam bu güncellemede bildirimler değişmiş mi siz denediniz mi Rom u MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt