Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-11t-pro-vili-eea-kararli-v1-0-1-0-ukdeuxm.149636/
Bu konu üzerindeki link Recovery bağlantısı hocam. İndirip TWRP üzerinden temiz kurulum yapabilirsiniz. Sorumluluk size ait tamamen.
Çin sürümünü yükledim dün çıktığı gibi. Genel olarak akıcılık çok güzel. Pil konusunda bir iki gün daha şarj döngüsünde kalınca net birşey söylemek mümkün olur sanırım. Onun dışında şuanlık iyi pil durumu güzel gidiyor. Bir takılma donma yaşamadım. Kamera bende miui 13 e göre daha güzel...
Bu romu yaklaşık birkaç gündür deniyorum. Özet olarak bana göre şarj konusunda iyi değil tabiki port rom olmasının bir sonucu sanırım. Ek olarak ekstra ses ayarları çalışmıyor. Kamera ile fotoğraf çekmek istediğimde fotoğrafı çekip uygulama kapanıyor direk. Ekran geçişlerinde bir sorun yok gayet...
Hocam elinize sağlık romu 2 gündür kullanıyorum. Herşeyi güzel tek bir sorum olacak mi5 için de Android 8 versiyonunu yayınlayabilir misiniz?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamanın kendi içinde browseri var. Ordan indirmek istediğiniz siteye giderseniz indirme linkine bastığınız an yakalıyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi