celasunss kullanıcısının son içeriği

1. celasunss

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Bu ayarları kullanıyorum, kullanmama rağmen bu sorunu yaşıyorum.
  2. celasunss

Telefonla herhangi bir uygulamaya girdiğimde alt tarafında beyaz bir çizgi gidip geliyor, bu girdiğim her uygulamada oluyor. Telefonu yere düşürmediği için donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Siz değerli arkadaşlarımın çözümlerini, görüşlerini bekliyorum.
  3. celasunss

Rom Xiaomi Mi 10T HELLAS Stabil Rom V12.0.12.0.QJDCNXM

Teşşekkür ederim, mesajı attıktan 3 gün sonra dediğiniz işlemi uyguladım,sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyorum.
  4. celasunss

Ana Başlık Mi 10T 5G - Detaylı Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Telefonun mikrofon işini ne yapacağız? Telefon görüşmelerimde sesi hoparlöre veremez oldum. Ne zaman hoparlörle konuşmaya çalışsam sesim karşı tarafa az ve boğuk gidiyor. Telefonu satma derecesine getiriyor yavaştan.
  5. celasunss

Telefonun mikrofon işini ne yapacağız? Telefon görüşmelerimde sesi hoparlöre veremez oldum. Ne zaman hoparlörle konuşmaya çalışsam sesim karşı tarafa az ve boğuk gidiyor. Telefonu satma derecesine getiriyor yavaştan.
  6. celasunss

iyi günler arkadaşlar, sarja göre ekran süresi çok az geldi bana, sosyal medya dışında bir iş yapmadım telefonda, bunun sebebi nedir?
  7. celasunss

Aynı sorun bende de var hocam, çözümünü bulamadım
  8. celasunss

Yardım Mi 10T Pro Vowifi

dt_greece yok ne yapmalıyım?
  9. celasunss

mevcut açık olan modem dosyası derken o kısmı anlamadım. modem dosyası hangisi oluyor?
  10. celasunss

Akşam rom u yükleyip size geri dönüş yapacağım. Umarım olur, çünkü ne yaptıysam açamadım volte ile vowifiyi
  11. celasunss

Hattınız türk telekom değil mi?
  12. celasunss

Hattım türk telekom (faturalı) ne yaptıysam volte açamadım. Bu romu yüklersem volteyi kullanabilir miyim?
  13. celasunss

Navigasyon tuşlarının olduğu yerde hafif bir gölgelenme sizlerde de var mı arkadaşlar?
Üst Alt