Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En berbat dağıtım.miui 12 de oldu ya ne bu böyle resmen güncelleme veremiyor yok hata alıyor erteledik yok şu bu bu tanıtım.zamani 1 haftaya beta alacaksınız sonra stable dediler 5 ay geçecek nerdeyse beta bile sadece Çin e o da bazilarian rezillik
Valla anlamiyorum siz nasil kullaniryosrsunuz ? Soyle ozman rami temizleyine o otomatik basltma olayi hic iserl yariyormu geliyormu vatsaptan twitterdan instagramdan bildriimlerin
Bu hevesi kirma ne mevzu ya oyle seymi olur ben heralde bi yerimden uydurup sorun var demiyorum bi insan bisieyin iyi olmasi icin elestirir siz me icin elestirirsiniz bilmiyorumde bu elestri bile degil olan seyi diyorum kimseden duymadim falan filan ne ya rami temizleyince geliyorsa bildirimler...
Her sey iyide kusura bakmayin akilli tel diyince akla ilk gelen aninda bildirimdir bu romda bildirimler gelmiyor otomatik baslat falan yap hicbir sekilde aninda gelmiyor bildirimler hele ki ram temizleme yapardan hicbir yerden gelmiyor
General mobile elite miui 7 rom da whatsapp ta hep cevrimici gorunme sorunu var bildirimlerin gelmesi icin otomatik baslama yapip son uygulalarda kilitliyince hep cevrimici oluyor ve kimsenin songorulmesini goremiyorsun cozumu olan ?