Celal kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Xiaomi mi 8 ne zaman miuı 12 güncellemesini alıcak

En berbat dağıtım.miui 12 de oldu ya ne bu böyle resmen güncelleme veremiyor yok hata alıyor erteledik yok şu bu bu tanıtım.zamani 1 haftaya beta alacaksınız sonra stable dediler 5 ay geçecek nerdeyse beta bile sadece Çin e o da bazilarian rezillik
  2. C

Soru Xiamio redmi note 8

Mesaj içeriği forum yönetimi tarafından kaldırılmıştır.
  3. C

Recovery Redmi Note 4 - Twrp 3.2.1-0114 Tek Tuş Yükleme Aracı

bunu yapabilen var mı allasen hep hata
  4. C

Yardım Xiaomi Airdots bağlantı

Arkadaslar olmuyir bende de ya ne yaptiysam soldan gelmiyor ses
  5. C

İnceleme MIUI 10 - 9.1.10 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Redmi note 4 guncellenmiyor ya ota dan gelmiyor indirip guncelle diyince other reaso s diyor
  6. C

Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Valla anlamiyorum siz nasil kullaniryosrsunuz ? Soyle ozman rami temizleyine o otomatik basltma olayi hic iserl yariyormu geliyormu vatsaptan twitterdan instagramdan bildriimlerin
  7. C

Bu hevesi kirma ne mevzu ya oyle seymi olur ben heralde bi yerimden uydurup sorun var demiyorum bi insan bisieyin iyi olmasi icin elestirir siz me icin elestirirsiniz bilmiyorumde bu elestri bile degil olan seyi diyorum kimseden duymadim falan filan ne ya rami temizleyince geliyorsa bildirimler...
  8. C

Her sey iyide kusura bakmayin akilli tel diyince akla ilk gelen aninda bildirimdir bu romda bildirimler gelmiyor otomatik baslat falan yap hicbir sekilde aninda gelmiyor bildirimler hele ki ram temizleme yapardan hicbir yerden gelmiyor
  9. C

Mod lardan tr ve es var hangisini yukluycez yoksa ikisinidemi
  10. C

Whatsapp cevrimici sorunu hala varmi
  11. C

Hadi ya bi o sorun duzeltilmedi ya son uygulamalardan kapatincada bildriim gelmiyor otomatik baslatma acik olsa bile
  12. C

Son guncellemeyle whatsapp ta hep cevrimici gorunme sorunj ne oldu kullanam varmi
  13. C

Yardım miui 7 romda whatsapp cevrimici sorunu

General mobile elite miui 7 rom da whatsapp ta hep cevrimici gorunme sorunu var bildirimlerin gelmesi icin otomatik baslama yapip son uygulalarda kilitliyince hep cevrimici oluyor ve kimsenin songorulmesini goremiyorsun cozumu olan ?
Üst Alt