Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar samsung j2 telefona root atarken telefon acılmadı yeni orginal rom yükledim şimdi recovery girmiyor telefon sürəkli kapanıyor sol tarafda yukarda recovery booting yazıyor twrp yükledim yine sorunu çözemedim.
Arkadaşlar merhaba Pubg mobile litede oyuma giryorum oyundan atıyor format atdım yine sorum çözülmədi kople sildim yazdim yine deyişen bir şey yok biıgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Salam Aleykum google hesabımı deyişdiremiyorum hesabi deyişdirmek isterken sifre istiyor şifreyi doğru yazdıqım halde şifreni yeniden istiyor hocalarımdam yardım istiyorum.
Merhaba arkadaşlar pubg lite giriyorum işlem zaman aşımına uğradı oyundan atıyor bazende oyuna giriyorum 10 dak oynuyorum yine atıyor oyunu kople sildim yeniden yazdım veriyi temizledim yine düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum
Salam aleykum arkadaşlar ayarlarda install via usb seçeneki yok bazi programlar var bu seçeneyi açmaqımı istiyorum yardımcı hocalardan yardım bekliyorum teşekkürler.
Salam aleykun arkadaslar ben azerbaycandan ceyhun bir sorum var çozemedim yardimci olmanizi rica ederim mi a3 install via usb seceneyi yok sorunu cozemedim.