Ceko144 kullanıcısının son içeriği

1. Ceko144

Çözüldü Cod pubg mobile Oyundan Atma Sorunu

Merhaba arkadaşlar Cod mobile pubg mobile ikisində girərkən 2 dakka oynuyorum oyundan atıyor hard reset yapdim amma sorun çözülmedi
  2. Ceko144

Yardım Recovery booting

Merhaba arkadaşlar samsung j2 telefona root atarken telefon acılmadı yeni orginal rom yükledim şimdi recovery girmiyor telefon sürəkli kapanıyor sol tarafda yukarda recovery booting yazıyor twrp yükledim yine sorunu çözemedim.
  3. Ceko144

Yardım Pubg mobile lite

Arkadaşlar merhaba Pubg mobile litede oyuma giryorum oyundan atıyor format atdım yine sorum çözülmədi kople sildim yazdim yine deyişen bir şey yok biıgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  4. Ceko144

Yardım Google

Salam Aleykum google hesabımı deyişdiremiyorum hesabi deyişdirmek isterken sifre istiyor şifreyi doğru yazdıqım halde şifreni yeniden istiyor hocalarımdam yardım istiyorum.
  5. Ceko144

Yardım Pubg lite

Merhaba arkadaşlar pubg lite giriyorum işlem zaman aşımına uğradı oyundan atıyor bazende oyuna giriyorum 10 dak oynuyorum yine atıyor oyunu kople sildim yeniden yazdım veriyi temizledim yine düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum
  6. Ceko144

Soru Romlar

Salam aleykum arkadaşlar mi a3 hangi romları yükleye bilirim? şimdiki romum miui 11 android 9
  7. Ceko144

Çözüldü Globalmi Çin malı mı?

Salam Aleykum arkadaşlar benim telefon Android One gelmişdi ben miui 11 romun yukledim şimdi nasıl baka bilirim telefon globalmı yoksa çin malımı
  8. Ceko144

Soru Magisk kurmak

Merhaba arkadaşar benim sd kartım yok magiski telefonum beleleğine kura bilmiyim? Ayrıca wipe yapmak şartmı?
  9. Ceko144

Soru Install via usb

Salam aleykum arkadaşlar ayarlarda install via usb seçeneki yok bazi programlar var bu seçeneyi açmaqımı istiyorum yardımcı hocalardan yardım bekliyorum teşekkürler.
  10. Ceko144

Yardım Twrp

Salam Aleykum arladaşlar bana yardım edin ben bir türlü twpr yüleyemiyorum telefon modeli mi a3 android 10 laurel sprout
  11. Ceko144

Soru Twrp

Salam Aleykum arkadaşlar mi a3 android 10 için twrp lazim rom qlobal romdur fastboot açıqdır.
  12. Ceko144

Yardım Fastbootta Kaldı

Merhaba arkadaşlar mi a3 recoveryde wipe date system dalvik yapdim telefon acilmiyor fastbootda kaldi twrp giremiyorum yardim edin
  13. Ceko144

Soru Mi a3 miui

Selam arkadaşlar mi a3 android 10 miui romu yukləsəm sorun olurmu
  14. Ceko144

Yardım Install via usb

Salam aleykun arkadaslar ben azerbaycandan ceyhun bir sorum var çozemedim yardimci olmanizi rica ederim mi a3 install via usb seceneyi yok sorunu cozemedim.
Üst Alt