Cekix kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım TWRP Sorunu

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde miui11 e güncellerken siyah ekranda kalmıştı ben de kapatmıştım telefonu, açınca format atmam gerektiği yazıyordu. Sonra yeniden twrp yükledim, sadece Google cameta fix çalışıyor. Magisk attım siyah ekranda kaldı, gcam ön kamera fix denedim yine siyah ekran, şuan...
  2. C

Yardım Bootloader Açamıyorum

Qualcomm USB driver yükleyin, olmazsa başka USB portlarini deneyin, 3.0 da olmuyor. O da olmazsa başka PC. Benim laptopta olmuyordu laptop da yeni falan ama arkadaşın eski laptopunda oldu
  3. C

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

Hocam mi 8 lite forumunda var konusu, ordan bakabilirsiniz.
  4. C

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Kafayı yiyorum, güncelleme yaparken twrp ye geçti sonra siyah ekranda kaldı, reset attım ve telefonu kapattım için dosyalarım gitmiş, hallettim herşeyi, gcam i yükleyeyim dedim bir baktim twrp de silinmiş....
  5. C

Attığınız ss lerde 635mb yazıyor ama.bende 1.7 GB neden acaba
  6. C

Hocam cihazdaki veriler silinir mi yoksa normal güncelleme gibi mi olur? Format atıyorsa gerek yok beklerim çok uğraştırıyor.
  7. C

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor ve port kurmanız lazım
  8. C

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Ben de katılabilirim. Bir aksilik çıkarsa iptal edebiliriz değil mi? Edit: otel bana baya uzanmış, katılamayacağım
  9. C

Soru Typ-c kulaklık önerisi

Hocam AliExpress den QKZ marka kulaklık alabilirsiniz 40 TL civarı. Gerçekten fiyatına göre performansı çok iyi, type c değil ama kesinlikle öneririm. Arkadaşım 100 liraya Jbl aldı ondan daha iyi ses veriyor.
  10. C

Oyun Mi 8 lite Fortnite Çözümü

Hocam cozum bulursaniz mesaj atar misiniz
  11. C

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Hoppalaa
Üst Alt