ceka16 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım bildirim çubuğu ve gezinme tuşları kayboldu.

arkadaşlar merhaba magisk güncellemesi yaptıktan sonra altta bulunan gezinme tuşları ve bildirim çubuğu kayboldu. Pil sinyal göstergeleri ve alt tuşlar yok l-klavye bile açılmıyor rom atmadan nasıl çözerim. yedek dahi alamıyorum usb kablo taktığımda dosya aktarımı bile çıkmıyır. Lütfen yardım edin
  2. C

Yardım Batarya değişimi arka kapak açılmıyor

Arkadaşlar merhaba ekran sürem 3 yılın sonunda 5 saat in altına indi, bir tane deji aldım ama ne yaptıysam arka kapağı açamadım ve elimde kalır diye bıraktım. Videolarda çok kolay açıyorlar, saç kurutma Makinesi tutuyorum banamisin demiyor ısı mı yetersiz geliyor acaba aranızda fikir verecek...
  3. C

Yardım Launcher çöktü

Arkadaşlar merhaba hiçbir sorun yokken sabah kalktığımda görselde ki problem başladı güç bela Google playe girip launcher yükledim varsayılan yaptım ama sürekli hata bildirimi geliyor sistem uygulamalasini da silemedim bir türlü yardımınızı rica ederim rom atmakdan kurtarın beni mevcut sürüm...
  4. C

Yardım Mi Max 2 çok geç tepki veriyor

Arkadaşlar merhaba Bı arkadaşımın mi Max 2 kendi kendine fastboot ekranına düşmüş bana getirdiğinde kendi recovery sinden wipe yaptığımda cihaz geç de olsa açıldı ama menü sayfalarında problem olmasada bir uygulamayı açtığımda tam açılması 2-3 dakikayı buluyordu. Ayarlardan güncellemeyi yaptım...
  5. C

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Hocam sikinti su 15 km den bi nokta aldin diyelim etrafinda yakin yerde nokta yoksa kesinlikle alma bekle 1-2 saat sonra o konuma git bende 2 hat var biri banli maalesef bende oyle ban yemistim alakasiz 2 yerden alinca anliyor sahte konumu
  6. C

Fgps hocam telefonla mi5s plus linegea 16 rom kullaniyorum dune kadar olmuyordu bugun 81 ilden calisiyor
  7. C

Hocam sizin bipi kullaniyorum olmuyordu bugun deneyeyim dedim aldim arkadasin numarasiyla denedim tekrar istanbuldan aldim 3 nokta daha 200km var en az konumumla
  8. C

7km ye kadar aliyorum hocam bende ama etrafta nokta kalmadi 15km var alamiyorum:-(
  9. C

Deneyelim bakalim ben telefondan deniyorum olmuyor xposed fgpsle
  10. C

Arkadaslar sizde calisiyor mu 15 kmden konum hatasi aliyorum. Ban yok
  11. C

Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı .Lütfen daha sonra tekrar deneyebilir misin? Aynen ilk sayfadaki bip mesafe 15 km google haritalardanda baktim mesafeye bu mesaji atiyor fgps sorunsuz noktaya gidiyor konum yuksek dogruluk 5-6km den aliyor sorunsuz
  12. C

Oncelikle emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik Yeni bipi denedim 15 km mesafeye fgps le noktaya gidiyor sorunsuz sekilde ban yemiyorum ama konum problemi mesaji geliyor almiyor haliyle nerde hata yapiyorum?
  13. C

Su mesafeninde bi cozumu olsa
  14. C

Bulundugum yerden 2 nokta aldim 3. Nokta buraz daha uzakti ban yedim
  15. C

Yardım Ses Arttırma Nasıl?

Dolbyatmos yukleyin
Üst Alt