ceka16 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom Xiaomi 13 Ultra AOSP Paranoid Uvite Android 14

Kalan 46 yla 3 saat civarı daha alırsınız, eu lar da aşağı yukarı 7-8 saati görüyor
  2. C

HyperOS Xiaomi 13 Ultra (ishtar) - Rusya Kararlı - OS1.0.7.0.UMARUXM

Romu yükledim ekran süresi wifi-mobil karışık ilk şarj muhtemelen biraz daha iyi olur
  3. C

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Maçkolik de çalışmıyor tekrar adaway e döndüm android 14 magisk den yükledim. Mi13 ultra eu rom
  4. C

HyperOS Xiaomi 13 Ultra (ishtar) - Rusya Kararlı - OS1.0.7.0.UMARUXM

Merhaba 2-2.5 günde ekran süresi ne kadar hocam
  5. C

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+)

Root olmayan telefonlar için QR ile orijinal ile birlikte çalışan Bir mod varmı, Samsung telefonlarda root sıkıntılı imiş
  6. C

Ana Başlık Site Hakkında Görüş, Öneri, Şikayet Başlığıdır

Merhaba daha önce yazıldı mi bilmiyorum ama şu sayfa sistemi aşağıya indikçe otomatik olarak geçse daha iyi olmaz mi
  7. C

Soru Mi 13 Ultra Ekran Süreleriniz

Yok guncellemeye üşeniyorum. Magisk ve birkaç modül kullandığım için 1.0.3 deyim hiçbir bug la karşılaşmadım
  8. C

Soru Mi 13 Ultra Ekran Süreleriniz

Merhaba gresshan romu kullanıyorum genelde 6-7 saat ama akşam tekrar paylaşırım
  9. C

Yardım 13 Ultra hyper OS global pili su gibi gidiyor?

merhaba ben greshan romunu kullanıyorum. arama ve mesajlaşma uygulaması bulunduğu için 6-7 saat ekran süresi alıyorum.
  10. C

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Arkadaşlar merhaba Hazır başlık varken buradan yazayım. Telegramın modlu whatsapplardaki gibi karşı taraf gönderdiği mesajı silse bile bizden silinmeyen bir modu var mı?
  11. C

Mod ViperFX RE (ViPER4Android FX Redesign) Ses Güçlendirme Modülü

Hyper os da çalışıyor mu?
  12. C

normal whatsup a güncelleme gelmiş hocam yoksa sadece ana sayfada hızlı aşağı kaydırınca reset atıyordu ama yeni güncelleme ile çözülmüş
  13. C

Merhaba 2.24.14.81 sürümü için ne yapacağız
  14. C

Mod STRP x Ultra Battery

teşekkür ederiz. Battery saver ve doze kısımlarını aktif ettim. diğerlerine dokunmadım.
  15. C

Mod STRP x Ultra Battery

Busybox linkteki adrese gittiğimde neyi indireceğimi bulamadım
Üst Alt