ceka16 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 5g kullanabilecek miyim

Bende de aynı durum var 13 ultra kullanıyorum cihaz uyumsuz diyor farklı telefona takınca problem çözüldü mu
  2. C

Soru Vodafone 5G hız berbat

Bendede 5g logosu var seninkiyle aynı cihaz yanımda uygulamasında 5g uyumsuz diyor, bugün sözde sınırsız verecekmiş onuda vermedi
  3. C

Araçlar 🚀 ReVanced Xposed Modülü

Lsposedde yok sadece magisk modülde görüyorum
  4. C

Araçlar 🚀 ReVanced Xposed Modülü

Bu uygulama gizlendi menüde nasıl tekrar görünür yapabilirim, uygulamalarda kurulu görüyorum ama açamıyorum
  5. C

Soru Pil için en iyi rom

Endo yükledim ama ses azaldı ya arka kapağı titretecek kadar güçlü ses veren rom hangisiydi
  6. C

Soru Pil için en iyi rom

Arkadaşlar merhaba 2. Telefon olarak kullanılan bir poco X3 NFC var, batarya için kurabilcegimiz en iyi rom hangisidir
  7. C

Rehber Xiaomi 13 Ultra Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

Görmüyor derken twrp mi uçuyor yoksa dosyalar mi sifreleniyor hala hyperos 1.0 eu developer kullanıyorum
  8. C

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Root olmayan telefonlar için QR ile orijinal ile birlikte çalışan Bir mod varmı, Samsung telefonlarda root sıkıntılı imiş
  9. C

normal whatsup a güncelleme gelmiş hocam yoksa sadece ana sayfada hızlı aşağı kaydırınca reset atıyordu ama yeni güncelleme ile çözülmüş
  10. C

Merhaba 2.24.14.81 sürümü için ne yapacağız
  11. C

Yardım bildirim çubuğu ve gezinme tuşları kayboldu.

arkadaşlar merhaba magisk güncellemesi yaptıktan sonra altta bulunan gezinme tuşları ve bildirim çubuğu kayboldu. Pil sinyal göstergeleri ve alt tuşlar yok l-klavye bile açılmıyor rom atmadan nasıl çözerim. yedek dahi alamıyorum usb kablo taktığımda dosya aktarımı bile çıkmıyır. Lütfen yardım edin
  12. C

Yardım Batarya değişimi arka kapak açılmıyor

Arkadaşlar merhaba ekran sürem 3 yılın sonunda 5 saat in altına indi, bir tane deji aldım ama ne yaptıysam arka kapağı açamadım ve elimde kalır diye bıraktım. Videolarda çok kolay açıyorlar, saç kurutma Makinesi tutuyorum banamisin demiyor ısı mı yetersiz geliyor acaba aranızda fikir verecek...
  13. C

Yardım Launcher çöktü

Arkadaşlar merhaba hiçbir sorun yokken sabah kalktığımda görselde ki problem başladı güç bela Google playe girip launcher yükledim varsayılan yaptım ama sürekli hata bildirimi geliyor sistem uygulamalasini da silemedim bir türlü yardımınızı rica ederim rom atmakdan kurtarın beni mevcut sürüm...
  14. C

Yardım Mi Max 2 çok geç tepki veriyor

Arkadaşlar merhaba Bı arkadaşımın mi Max 2 kendi kendine fastboot ekranına düşmüş bana getirdiğinde kendi recovery sinden wipe yaptığımda cihaz geç de olsa açıldı ama menü sayfalarında problem olmasada bir uygulamayı açtığımda tam açılması 2-3 dakikayı buluyordu. Ayarlardan güncellemeyi yaptım...
  15. C

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Hocam sikinti su 15 km den bi nokta aldin diyelim etrafinda yakin yerde nokta yoksa kesinlikle alma bekle 1-2 saat sonra o konuma git bende 2 hat var biri banli maalesef bende oyle ban yemistim alakasiz 2 yerden alinca anliyor sahte konumu
Üst Alt