Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar mi 9t türkiye garantili üzerinde 10.3.7 romu var telefonu alalı 4 ay oldu 4 aydır sorun yoktu son 15 gündür ama hergün yapmiyo yani günde en fazla bi kere bazen 3 günde 1 kere yapiyor toplamda 15 günde 4 kere kapandı telefonu kitliyorum sonra çift tıkla acma ayarlı bende acılmiyo...
Cihqmzım mi 8 bootloader kilidi açık anti kontolüde 1 çıkıyor şu anda 10.2.3 sürümündeyim 10.0.2 sürümüne düşürürsem brick olurmu yardımcı olursanız sevinirim
Mi 8 global sürüm kullanıyorum eu romda kullandım fakat çekim kuvveti biraz zayif mate 20 lite telefonumda var aynı hattı kullanıyorum o 4g çekerken mi 8 belli bir süre 3g de takılıyor sonra geciyor. Net monitörden baktım sebebine mi 8 2100 mhz baglanıyor mate 20 lite 1800 mhz 4g geciyor hemen...
Şyi günler şu adb tool programını kuramadım indiriyorum jar.bin vs dosyalar çıkıyor nasıl yükleyecegim ben bunu exe dosyası yok fastboot driverlerını kurdum yatdımcı olursanız sevinirim
Mi 8 eu rom kullanıyorum görüşme yaparken ahize sesi yetersiz geliyo 9.6 sürümünde sorun yoktu ama bu biraz kısık gibi yükseltebilecegim bir şey varmı şimdiden teşekkurler
Mi 8 eu stabil rom kullaniyorum alttaki sanal tusları samsung taki gibi yapmak istiyorum cok tema indirdim olmadı cihazımda twrp yüklü yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim yardımlarınız için