ccaxern kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Xiaomi 17 pro max alınır mı

reis sadece pro max modelinin tasarımı çok hoşuma gitmişti bu yüzden ilk defa başka bi telefona yönelmek istemiştim ama nasip değilmiş
  2. C

Hmm anladım tüh çok da yükselmiştim ben bu telefona :( ben maalesef iphonedan devam o zaman
  3. C

Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

Merhaba foruma bununla ilgili bir konu açtım ama buraya da yazıyım. Ben uzun süredir iphone kullancısıyım ve 17 proya geçmeyi düşünüyordum sonra bu cihazı keşfettim. Ama herkes bi sorunu olduğunu ve alırsam üzüleceğimi söylüyor. Sizce çok sıkıntı yaşar mıyım bildirimler,kişisel verileri ve daha...
  4. C

Arkadaşlar merhaba ben uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım ve memnunum aslında. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum 17 proya geçmeyi düşünüyordum fakat bu xiaomi 17 pro maxi keşfettim. Fakat telefon bi garipmiş yani türkiyeye satışı yok server kayıtlı ve türkçe yapıp satıyolarmış. ben...
  5. C

Çözüldü Server Kayıt Riskleri Hakkında

Merhaba ben de xiaomi 17 pro max düşünüyorum ve ilanlarda full türkçe ve server kayıtlı olduğu söyleniyor. Daha önce hiç böyle bir telefon kullanmadım. bu model çok hoşuma gittiği için almak istiyorum ama sakıncalarım var. Herhangi bir sorunlar karşılaşır mıyım? karşılaşırsam bunlar ne olur? Ya...
Üst Alt