Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba foruma bununla ilgili bir konu açtım ama buraya da yazıyım. Ben uzun süredir iphone kullancısıyım ve 17 proya geçmeyi düşünüyordum sonra bu cihazı keşfettim. Ama herkes bi sorunu olduğunu ve alırsam üzüleceğimi söylüyor. Sizce çok sıkıntı yaşar mıyım bildirimler,kişisel verileri ve daha...
Arkadaşlar merhaba ben uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım ve memnunum aslında. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum 17 proya geçmeyi düşünüyordum fakat bu xiaomi 17 pro maxi keşfettim. Fakat telefon bi garipmiş yani türkiyeye satışı yok server kayıtlı ve türkçe yapıp satıyolarmış. ben...
Merhaba ben de xiaomi 17 pro max düşünüyorum ve ilanlarda full türkçe ve server kayıtlı olduğu söyleniyor. Daha önce hiç böyle bir telefon kullanmadım. bu model çok hoşuma gittiği için almak istiyorum ama sakıncalarım var. Herhangi bir sorunlar karşılaşır mıyım? karşılaşırsam bunlar ne olur? Ya...