CcanerR kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Mi Max 2 için Pixel Experience 13 rom deneyen oldu mu?

Merhaba özellikle bekledim. Acaba geçici olan birşey mi? Dediğiniz ortam v.b seçeneklerini denedim. Ayrıca acaba bir güncelleme gelir mi diyede bekledim. Telefon donanımın 1682190932 Merhaba özellikle bekledim. Acaba geçici olan birşey mi? Dediğiniz ortam v.b seçeneklerini denedim. Ayrıca...
  2. C

Çok ilginç. Gerçekten çok şaşırdım bu duruma. Rom Ahizeden gelen sese, donanıma nasıl etki ediyormuş. Peki rom yazılımcı abi acaba bunun farkında değil mi? Nitekim ahize bir telefonun kalbi gibi bir şeydir. Herşey mükemmel olsa bile ahize olmadıktan, ses güçlü olmadıktan sonra bir birey neden...
  3. C

Merhaba, Çok özür dilerim rahatsız ediyorum. Eşimin Mi Max2 telefonu son zamanlarda YouTube ve Google servislerinde problem oluşturmaya başlayınca sizin yazılarınıza istinaden android 13 tabanlı güncel ve stabil olduğu söylenen pixel experience plus yükledik. Tabi beraber sevindik...
  4. C

Duyuru Xiaomi kayıt olan ve olmayan Cihazlar

Selam değerli üyeler, Yıllardır büyük bir zevkle kullandığım garantili aldığım Xiaomi Mi6-seramik telefonumun home/parmak izi sensörü bozuldu. 5 senedir hiçbir sorun yaşamadım 3 küçük canavar/prensesim çocukların yere düşürmesine rağmen. * Sanırım emekliye ayrılma zamanı geldi. * Bugünkü kur...
  5. C

Yardım Xiaomi Mi6 4.5G Problemi

Arkadaşlar Merhaba, * Xiaomi mi 6 telefonumdan yanlışlıkla tüm fotoğrafları sildim. * Geri gelmesi için yapmış olduğum araştırmalar sonucunda, bootloader kilidinin açılıp, twrp yöntemiyle root atılması, recovery programlarının bu şekilde telefonun dahili belleğine giriş yapabileceği ve fotoları...
  6. C

Soru Bl Kilidi Açarsam Geri Kapatabilir miyim?

Stoya merhaba google üzerinden baktım. Sırf fotoğraflar için telefonumum bootloader kilidini açtım. Telefon fabrika ayarlarına döndü. Root attım. Tüm programlar root istiyordu. Telefonu gözden çıkardım. Programlar işe yaramadı. Bir fotoğraf bile geri getirmediler. Lütfen biri bana yardım...
  7. C

Maalesef hepsine baktım ancak birşey bulamadım. Disk digger programı var. Ancak o da sadece resimlerin bir kısmını geri getiriyor. Vidyolar geri gelmiyor. Malesef.
  8. C

Sayın forum kullanıcıları ayrıca bir konu açmadan buradan yazmak istedim. Xiaomi Mi 6 128GB Ne olduğunu anlamadığım şekilde galeriden bir kaç fotoğraf silmeye çalışırken bir anda dalgınlığıma geldi tüm vidyolar ve fotoğraflar silindi. *Bebeğimin doğduğu zamandan iki yaşına kadar olan tüm...
Üst Alt