Cayanshn kullanıcısının son içeriği

1. Cayanshn

Soru Redmi Note 9 Pro Android 11

Her guncelleme sonrasında bir problem çıkıyor bunda çıkmaz inşallah
  2. Cayanshn

Soru Sizce Hangi İnternet Sağlayıcısı Daha İyi ?

Bende türk telekomdan turknete geçtim telekomdan aldığım 2 MB hız turknete geçtiğimde 35 MB oldu yani Telekom hariç diğer ISS ler iş görür tahhahutsüz isterseniz turknet veya millenicom alabilirsiniz bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum
  3. Cayanshn

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

6 ay oldu alalı evet her şeride yok fakat bu telefonlarin yüzde 40 lik kesiminde hata var size sağlam olanı denk gelmiş
  4. Cayanshn

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Ahizeden ses gelmeme sorunu var kamera tozlanmasi var bazı telefonlarda şebeke çekmeme problemi var bu 3 sorun bende var şu an ahizeyi çözdüm diğerleri kaldı
  5. Cayanshn

Yardım Şebeke sorunu

Servise göndermedim ben hala aslında 2g de benim telefon çekiyor 4.5 g ve 3g de çekmiyor sen denemissin heralde bunu
  6. Cayanshn

Yardım Şebeke sorunu

Sorun cihaz kaynaklı operatör ile değil aynı sorun bendede var garantiye göndermen lazım note 9 pro serisinin yuzde 40 nda bu problem var malesef
  7. Cayanshn

Yardım xiaomi mi 8 sebeke kapali alanda cekmiyor

Büyük ihtimalle rom veya band hatası vardır telefonda başka bir cihaza simi takın sorun olmuyorsa telefonda sıkıntı vardır aynı sorun bendede var 2g de kullanıyorum şu an 4.5 g de 3 g de cekmiyor
  8. Cayanshn

Sohbet Fastboot moda geçince bilgisayar görmüyor

Üretim hatalı telefonda bana denk geldi sanırım bütün sorunları geçtim bari hat cekseydi garantiye göndermek lazım mış band sürümü hataliymis bakalım yakında elden çıkarmaya bakıyorum
  9. Cayanshn

Kamerama toz girdi birçok telefonda var bu şebeke 4.5 de çekmiyor donanımsal hata varmis garantiye göndermek lazım su an 3 g de kullanıyorum avize sorunu vardı ses gidip gelmiyordu bazı kişilerde hızlı şarj çalışmıyor ve birçok minimal hataları olan bir telefon kısacası. Uzun yıllar Samsung...
  10. Cayanshn

Soru Sizce Hangi İnternet Sağlayıcısı Daha İyi ?

Turknet öneririm 4 yıldır Türk Telekom kullanıyordum altyapim 35 MB hız destekliyor ama ne hikmetse 2-3 MB hız geliyordu belki 50 tane arıza kaydı bıraktım düzelmedi en sonunda bu kadar sizin eve geliyor dediler 2 hafta önce turknete geçtim onlarda türk telekom altyapısını kullanıyorlar ve bana...
  11. Cayanshn

Bende note9 pro kullaniyorum acaba dedim aldığım telefonmu üretim hataliydi bana denk geldi diye düşündüm fakat çevremdeki kişiler de de aynı telefon var ve aynı sorunlar var kabul edelim hatalı telefon bunlar kronik sorunları olan telefonlar savunmaya hiç gerek yok forumda açılan konulardan...
  12. Cayanshn

Telefon yavaşlama malesef android telefonların çoğunda oluyor özellikle yeni gelen güncellemeden sonra bu tür sıkıntılar çıkıyor. Ama tabi sadece yavaşlama değil mevzu başka sorunlar da var
  13. Cayanshn

Kesinlikle katılıyorum Xiaomi fiyatına göre diğer Android telefonlara kıyasla uygun bir telefon fakat ucuz etin yahnisi yenilmez diye bir laf vardır Birçok kronik sorunları olan bir telefon diğer tüm sorunları geçtim şebekede mi çekmez arkadaş nasıl bı telefon yaptınız bari şebeke cekeydi
  14. Cayanshn

Sohbet Evde İnternet Sağlayıcısı önerir misiniz?

Turknet öneririm 4 yıldır Türk Telekom kullanıcısıydım aldığım Max hız 4 MB idi bugün turknete geçtim aldığım hız 31 MB bende şaşırdım
  15. Cayanshn

Yardım Redmi Note 9 Pro Ahize Sorunu

Telefonu fabrika ayarlarına geri döndür bendede aynı sorun vardı resetledim sorun çözüldü
Üst Alt