cavuscan kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Magisk ile gapps kurdum playstore hariç bütün uygulamalar çalışıyor.

evet arkadaşlar a** cihazı ne custom recovery destekliyor ne düzgün bir rom destekliyor. chinese romunda gms kullanmanızın immmmkanı yok. geçen açtığım bir forumda birisi telegram linki atmıştı oradan crdroid buldum, custom recovery yok ama bi indirmeyi denicem indirebilirsem bi şansımı denicem...
  2. C

Yardım Magisk ile gapps kurdum playstore hariç bütün uygulamalar çalışıyor.

Magiskgappmaker ile nikgappsin full sürümünü kurdum. google ve diğer uygulamalar sorunsuz çalışıyor ama playstore'u açamıyorum, tıklayınca kendi kendine kapanıyor. uygulama bilgisinde 0 KB olarak gözüküyor. ayarlardan google servicese izin vermem lazımdı galiba. sorunu nasıl çözeceğimi tam...
  3. C

Çözüldü Redmi Note 11R rom kafayı yedirtecek bana

hocam şimdi denedim hiç bir şeyi indirmeme izin vermiyor "GBox does not currently support installing Gboard. We recommend downloading it from the manufacturer's app store or waiting for a future app update." başka uygulamalarda da denedim olmuyor
  4. C

bu custom rom mu herhangi bir sıkıntısı oluyor mu imei ile alakalı
  5. C

Yardım china rom google services nasıl yüklerim

evet, galiba flashlayarak indirmem gerekecek ama yeterli bilgiye sahip değilim. adb flashtool ile flashlayabilirim ama twrp nasıl indirip kurarım nasıl kullanırım bilmiyorum 1749465312 telefona uygun twrp yok. başka hangi yöntemle indirebilirim?
  6. C

hocam videodaki taktik çalışmıyor.
  7. C

global rom sorun çıkardığı için china roma geçtim. ayarlarda basic google services yok, getappsda google ile alakalı hiç bir şey çıkmıyor. apk olarak google installer indirip kurmayı denedim %3'de takılı kaldı, konu hakkında bilgili abilerim varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  8. C

bu gün tekrardan bi chinese rom attım her şey düzeldi, şebeke veriyor imei gözüküyor, arama yapıp/alabiliyorum. hiç bir sorunu yok. ama chinese kullanmak istemiyorsanız şunları bilin cihaz global romda performans sorunları yaşıyor sadece instagramda gezerken bile ısınabiliyor, bazen fontlar...
  9. C

hocam ana bant yok diye kendim modem dosyası atmaya çalıştım imei atmadan önce temiz bir kurulum yapmalı mıyım yoksa imei atınca sıfırlıyor mu. (telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı hiç kapatmadım flashlarken hep clean all seçtim) bir de telefonda fener açınca ışığı gelmiyor + kameraya...
  10. C

hocam kusura bakmayın araştırdığım öğrendiğim gözlemlediğim kadarıyla konustum zaten pek anladığım yok. şu an ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz
  11. C

beyler sorunu halen çözemedim ama saatlerdir günlerdir araştırıyorum chinese romu kullanmaya okeyseniz sadece redmi note 11r için çıkartıldığı için sorunsuz kullanırsınız şebeke olur hattınız görülür imeide sıkıntı yaşamazsınız ama türkçe dil desteği olmaz google servisi olmaz. illa diyorsanız...
  12. C

Allah için yardım edin 2 gün önce telefona format atmak zorunda kaldım telefon zaten kaçak imeisi falan vardı tek sıkıntısı param kart uygulamasına giriş yapamıyordum cihazınızda root işlemi uygulanmıştır güvenlik sebepleri nedeniyle girişinize izin veremem falan onun gibi bir şey diyordu bir de...
Üst Alt