Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tahoma.ft yi geekdoing de açtığın başlıktan buldum yükledim. Türkçe karakter sorunu çözüldü ama şimdi de yazı küçük gibi sanki. Orjinal fonta dönmek istemiyorum karakter sorunu yüzünden. Bildirimler için Türkçe karakter sıkıntısı olmayan alternatif bir font var mı? veya istediğimiz fontu nasıl...
Şöyle yaptım. Google kişilerin hepsini mi hesabına aktardım. Kişiler-Ayarlar kısmında gösterilecek listeyi "mi hesabı" seçtim. Daha sonra seçtiğim kişilerin fotoğrafını değiştirmek için üzerine basılı tuttuğumda "mi hesabı kişi fotoğrafını kullan" seçeneği çıktı. Böyle yapınca arama ekranında...
Uygulama contact photo sync. Ama ayarlarında böyle bir ayar yok. Bir türlü bulamadım arayan fotoprafının küçük çıkmasını
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar Mi8 telefonumda bir uygulama ile tüm rehberdeki kişilere WhatsApp fotoğraflarını atadım. Kişiler arayınca tam ekran fotoğrafları çıkıyor. Ben tam ekran çıkmasını istemiyorum. Küçük yuvarlak olarak fotoğrafları çıksın istiyorum. Bunun ayarını nasıl yapabilirim?