Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bir süredir telefonumda custom rom yüklü sonradan değiştirilmiş andrid 14 sürümüne yükseltilmiş özel rom yükledim twitter hesabımdan bitcoin kazanç vs türünde ingilizce içerkli twitler atılmaya başlandı ama hesabımın şifresi hiçbirşeyi değişmedi hesabımı kullanabiliyorum ama ara ara...
Merhaba elime tecno ce9 bir telefon geçti telefonun orjinal stok rom internet var ama güncel android 11 olanı yok,twrpli değil, bu yüzden telefonun içinden boot.img çekmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? adb cmd yada herhangi bir dosya programı ile yada bu konuda çözüm bilenler yöntem...
Redmi note 10 5g telefonumda miui downloader de bugün kontrol ettiğimde hem HyperOS hemde android 14 alamayacağımı söylüyor bu sitede bugüne kadar yanılmadı galiba bizde android 13 te kaldık.
Merhaba farklı farklı sitelerde çıtalı çıtasız farklı ebatlarda ekranları bulunuyor ama uygun fiyata iyi olanı nereden alınır istanbuldan dükkandan da gidip alabilirim sizce iyisi nerede bulunur ?
merhaba ikinci telefonum tecno camon 16 premier telefona twrp yüklemeye çalıştım telefon sürekli yeniden başlamaya başladı ve ne cihaz açılıyor ne fast boot bölümüne giriyor kilit açık yazısı telefon logudu çıkıyor sonra yeniden başlıyor nasıl yeni rom yüklerim sp tool gibi araçlar telefonu...
Merhaba Daha önceki android 12 ve alt sürümlerde Root,Twrp,Magisk yöntemleri güzel çalışıyordu fakat android 13 de takılmalar yeniden başlama sorunları ve twrp den bazı işlemlerin yapılmaması sorunu yaşıyorum. sormak istediğim android 13 klullancılarına.
Android 13'de bazı şeyler kapatıldıda...
Merhaba evde kullanmak için ikinci el oneplus 8 128 eu rom yüklü telefon aldım telefondan memnunum ama telefonun sim tepsisinde sadece tek sim takma yeri var ikinci sim yada hafıza Kartı takacak bir yer yok bu telefon a hafıza kartı takılmaz mı ayrıca ayarlarda telefon iki simli görünüyor fakat...
Merhaba elimde oneplus 8 telefon var normal çalışıyordu güncelledim şebeke gitti ama imeiler duruyor telefonu eski haline getirmek için ne yapabilirim. modem gibi konulardan bahsediyorlar telefonda şuanda eu son güncel sürüm yüklü bu telefon için net bir açıklama yok yardımlarınızı bekliyorum...
Merhaba ben telefonculardan masa için yayınlar izlemek için telefonuma çeşitli tutucular aldım ancak hepsinde telefon çıkıyor ve düşüyor özellikle şarj kablosu takarkende sorun oluyor düşürmeyen masa için keşfettiğiniz istanbulda bulabileceğim önereceğiniz tutucu modeli varmıdır?