Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bir süredir telefonumda custom rom yüklü sonradan değiştirilmiş andrid 14 sürümüne yükseltilmiş özel rom yükledim twitter hesabımdan bitcoin kazanç vs türünde ingilizce içerkli twitler atılmaya başlandı ama hesabımın şifresi hiçbirşeyi değişmedi hesabımı kullanabiliyorum ama ara ara...
tecno camon 16 premier telefonu rootlamak istiyorum boot.img dosyası gerekiyor . telefonun twrpsini bulamadım bu yüzden twrp olmadan nasıl rootlarım orjinal romu internette yok verilen linklerin tamamı sahte. oluru yoksa vazgeçeyim yada yöntem biliyorsanız root atmak istiyorum.
Merhaba elime tecno ce9 bir telefon geçti telefonun orjinal stok rom internet var ama güncel android 11 olanı yok,twrpli değil, bu yüzden telefonun içinden boot.img çekmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? adb cmd yada herhangi bir dosya programı ile yada bu konuda çözüm bilenler yöntem...
crdroid custom rom kurdum baktım bugün webview kurulu değil araştırdım siz kurun demişsiniz önerinize bakıp kurdum telefon çalışması daha stabil oldu sanki teşekkürler.
bataryanın iyisini anlamak için kullandığım yöntem gece %100 doldururum ve telefonu kapatırım sabah kalktığımda telefonun şarjı %96 ve altına düşerse o bataryanın kötü olduğu anlamına gelir.
Doğru haklısınız zaten sizin model de çalışır mı bilmiyorum demiştim aslıda ben bu yöntemi yapsınlar diye söylemedim. Anlatmamın sebebi EDL yöntemli konuları telefonun modeline işlemcisine uygun olarak araştırmaları faydalıolur diye düşündüm.
Bu durumun çözümü var sizin modelde çalışır mı bilmiyorum. ama zahmetli batarya bağlantısını çıktartıp edl yöntemi ile yapılabiliyor sp flash tool bypass seçeneği olan bir program ile yalnızca download only seçeneği tercih edilerek kutarmıştım telefonumu. yükle demeden önce ses açma kısma...
QLED de keşke renk seçeneklerini biraz arttırsanız ve farklı bir tv de aynı kanalı açsanız Qled ile farkına bakıp renk üstünlüğünü o zaman daha iyi ortaya çıkarıyor.
Benim açımdan Tv QLED olmadıktan sonra hangi özelliği olursa olsun almazdım çünkü QLED Tvde saatler geçirirken Lcd türlerinde kısa sürede sıkılıp of tuşuyla tvyi kapatırım.