catlax66 kullanıcısının son içeriği

1. catlax66

Çözüldü Adaway'den uygulama/host dışlama

ben NextDNS hesabımı gizli dns olarak telefona ekliyorum, ardından NextDNS adresinden gerekli özelleştirmeleri yapıyorum hiç sorun yaşamıyorum.
  2. catlax66

Çözüldü Adaway'den uygulama/host dışlama

nextdns kullanmanı önerebilirim, adaway listesini ekleyebilir. Ardından günlük kısmına gelip engellenen adresler içerisinden engellenmesini istemediğiniz adresleri beyaz listeye ekleyebilirsiniz.
  3. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

Cihaza artık sahip değilim o yüzden destek olamayacağım kusura bakmayın. Yaşadığım sorunları detaylı anlatarak oluşturmuştum konuyu.
  4. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

ürününüz size tekrar geldiğinde, irtibat halinde olalım hocam.
  5. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

Hangi aşamada kaldınız hocam?
  6. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

Yükleme adımlarını uygularsanız kurulum konusunda sıkıntı çıkmayacaktır, aksi bir durum olduğunda konuya yine yazın.
  7. catlax66

Sohbet Turknet kullanıcıları

İşyerinden arkadaşım, evindeki fiber kabloları söktürüp bakır kablo ile geçti turknete. Modemine kadar 135mbit hız geliyor, kendisi 35mbit'lik paketle sorunsuz kullanıyor. @cantara hocamın dediği gibi yönetim ekibi turknetli.
  8. catlax66

Alış qin 1s tuşlu whatsaplı telefon alınacak

Hocam maalesef cihaz yeni sahibini buldu. :(
  9. catlax66

Sohbet Netfilx

bootlader açık cihazlarda play store 'de netflix görünmüyor, uygulama apk'sını edinerek yükleyebilirsiniz.
  10. catlax66

Madalya [Anket] Mi Taşınabilir Şarj Cihazı Anketi 2019

güzel bir anket olmuş, katıldım hocam ben de.
  11. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

Türkçe dil desteği yok ama kullanımı basit.
  12. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

güncelleme eklendi.
  13. catlax66

Yardım mi hesabı konum değiştirme

Hocam denemedim, bilmiyorum ama deneyimleyerek sonucunu paylaşabilirsin.
  14. catlax66

İnceleme Qin 1s 4G

Çin'e özel bir telefon olduğu için kullanım konusunda yoksunluk yaşanıyor eğer kumanda programının çince olması hava durumunun çalışmaması ile radyonun internet radyosu olması ve çince olmasını dert etmez ayrıca tam manasıyla T9suz silme tuşu fonksiyonlu bir klavye bulursanız o zaman daha rahat...
  15. catlax66

Haber Windows 10'un Yeni Büyük Güncellemesi Neler Getiriyor? Tüm Güncelleme Notları

Windows, artık güncellemeler için 7 GB disk bölümünü kendisine ayıracak. maddesi bu sürümde geçerli değil sanırım.
Üst Alt