cassiusclay kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Game Turbo uygulama kısayolu eklemek

Game turbo kısayolu yok mu cihazda? Ac ordan istediğini ekleyebilirsin. 1572370977 Game turbo kısayolu yok mu cihazda? Ac ordan istediğini ekleyebilirsin.
  2. C

Yardım Mi 9T Yurtdıșı Cihazı Güncelleme Sorunu

Arkadaşlar yok mu çözümünü bilen?
  3. C

Başka yöntem önerebilecek olan???
  4. C

Bu cihazda sd kart yok ki? 1571901421 Mesajınızı aldım size yazacağım hocam
  5. C

Hocam ben bu yöntemi denedim, o romu indirdim ama twrp ekranında sizin gösterdiğiniz gibi hane açılmadı, romu seçemedim ve telefon yine sıfırlandı. Hatta kilitlendi mi.com üstünden acabildim. Ben nasıl kurtulucam bu dertten? 1571872540 Arkadaşlar konu güncel. Yardımcı olabilecek varsa çok...
  6. C

Birazdan deneyeceğim. Bunu yapınca cihaz direkt son güncellemeye mi geçecek? Miui11 e nasıl güncellerim hocam? Mİ9T cihazlar bugün almış sanırım.
  7. C

Hocam teşekkürler fakat ben hangi romda olduğumu bilmiyorum ve rocevery nerden yükleyeceğim? Ondan sonra bu adımları uygulayabilirim.
  8. C

IMEI atıldı 1571753796 Nasıl çözerim?
  9. C

Yani hiç guncelleyemedim ben cihazı aldığımdan beri. Ek olarak koydum bekleyen güncellemeyi.
  10. C

Cihazım yurtdışı cihazı. Android'i ilk kez kullanıyorum pek anlamam fakat sanırım twrp yüklü, cihazı guncelleyemiyorum. Güncelleme yapınca cihaz sıfırlanıyor, siyah arka plan üzerine mavi yazılarla bi ekran çıkıyor. Bu ekranda reboot u seçerek cihazı açabildim ama sıfırlanmıştı tabi. Bunu...
Üst Alt