casibao kullanıcısının son içeriği

1. casibao

Rehber IMEI Belgeseli

Imei nedir, nasıl biseydir, yenir mi? içilir mi? Bir imei in anatomisini anlatmış bu arkadaş :) Bilhassa yurtdışı cihaz getirtip kullanan arkadaşların çok işine yarayacak bir video. İmei nedir, neden kapanır, pasaport kaydı, geçici kayıt, direnç kaydı, server kaydı vs bütün herseyi açıklamış...
  2. casibao

İnceleme Neden Çin Cihazında Bootloader Açmamalıyız

Hocam olan olmuş daha sağlık olsun. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar gördüm maalesef. Geçmişte WhatsApp plus kullanan kişiler de meydana geliyor daha çok. Ama hiç kullanmayan kişiler de olduğu oluyor. Neyse çözüme gelelim, Cihaz global olsa çok basit direkt kilitlerdiniz. Bizim bir arkadaşda...
  3. casibao

Soru Xiaomi 15 (dada) İçin En Kararlı Rom Hangisidir?

Tayvan iyidir macera aramayın bence :)
  4. casibao

Yardım Xiaomi buds 5 pro

Hocam size o cihazı alın demedim 🙂 firma bu kulaklıktaki hifi ses deneyimini 15 ultra için tasaralamış yada ona uyumlu yapabilmiş
  5. casibao

Yardım Xiaomi buds 5 pro

Merhaba hocam bu kulaklık sadece Xiaomi 15 ultrayı destekliyor.
  6. casibao

Yardım imei atacak birisi lazım uygun fiyata

H.kadioglu hocam ile iletişime geçebilirsiniz.
  7. casibao

Haber Xiaomi 15T ve 15T Pro Amazon'da Listelendi!

Amazon bir yanlışlık yaptı ve Xiaomi 15T ve Xiaomi 15T Pro modelini satışa çıkarttı sonrasında ise satıştan kaldırdı şuan satışta yok.
  8. casibao

Haber Xiaomi Powerbank'larını Güvenlik sebebi ile geri çağırıyor.

Xiaomi 33W Power Bank 20000mAh (Entegre Kablolu) Powerbank'larını geri çağırma kararı aldı. Firma'nın yaptığı açıklama. Değerli Xiaomi 33W Power Bank 20000mAh (Entegre Kablo) kullanıcıları, Tedarikçilerden alınan belirli ham maddelerde tespit edilen sorunlara yanıt olarak, Ağustos ve Eylül...
  9. casibao

Soru Xiaomi 15 ısınma sorunu için kullanıcı yorumlarınız

Merhaba hocam kasım gibi Xiaomi 15 Türkiye cihazı aldım Taiwan rom yükledim ve bahsedilen ısınma sorununu hiç yaşamadım standart bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum telefondan oyun oynamam sosyal medya ve günlük rutinimi gerçekleştiririm, ısınma sorunu yaşayan arkadaşların telefon kullanım...
  10. casibao

Rom Xiaomi Book 12.4" Sistem Kurtarma

https://cdn.cnbj1.fds.api.mi-img.com/mibook-drivers/Image/A51_Recovery_Win11_ARM_22H2_SKU1_CN_RTM_V3.1.zip
  11. casibao

Sohbet Xiaomi'nin ROM olduğu zamanlar 😁

HTC cihazıma kurmuştum ilk olarak
  12. casibao

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Merhaba hocam edl den yetkili hesapla rom değiştirdim.
  13. casibao

Yardım Amazfit T-Rex Saat Pil değişimi

Merhaba hocam Amazfit t rex evofone müracat etmeniz gerekir,
  14. casibao

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Merhaba hocam stabil akıcı Taiwan rom öneririm kullanıyorum.
  15. casibao

Yardım Xiaomi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Xiaomi de üst segment kulaklık almadığınız sürece diğer modeller bana göre kötü
Üst Alt