casibao kullanıcısının son içeriği

1. casibao

Soru Kazık mı Yedim? YD 2. El 13 Ultra

Moral bozmak bizim işimiz, 😊 bu ticaretten zarar etmişsiniz.
  2. casibao

Rehber Xiaomi Telefonlar İçin En İyi HyperOS (MIUI) Bölgesini Seçme (Özel Amaçlar İçin)

Sıkça tartışılan bir soru: Xiaomi telefonlarda Bölge değiştirmenin avantajları/dezavantajları ve özellikleri nelerdir. Xiaomi telefonlarda en iyi bölge seçimi, cihazdan beklentinize göre, güncelleme hızı, ses kalitesi veya reklamların azlığı gibi değişir. Genel olarak en çok önerilen bölgeleri...
  3. casibao

Yardım Mi Home Kamera Aylık Ücretlimi Oldu ?

Xiaomi akıllı kamera hata 19, genellikle yetersiz veya zayıf ağ ortamı (Wi-Fi) nedeniyle kameranın canlı yayını gösteremediğini veya çevrimdışı olduğunu belirtir. Çözmek için kamerayı yeniden başlatın, Wi-Fi sinyalini kontrol edin, router'ı kameraya yaklaştırın veya Mi Home uygulamasının güncel...
  4. casibao

Hocam cihazınızı resetleyin tekrar kurulum yapın düzelecektir.
  5. casibao

Merhaba hocam isterseniz aylık ya da yıllık önerilen bulut üyeliğini satın alıp kayıtlarınızı orada muhafaza edebilir avantajlarından yararlanıp sonrasında izleyebilirisiniz, isterseniz bulut üyeliğini satın almadan kameranıza hafıza kartı takıp ürününüzü kullanabilirsiniz.
  6. casibao

Soru kulaklık

Merhaba kulaklıklarda Şarj aleti konulmuyor sadece kablo kutu içeriğinde oluyor, herhangi bir şarj başlığı kullanabilirsiniz sorun yaşamazsınız.
  7. casibao

Soru Xioami Watch S3 Bezel

Merhaba hocam Türkiye'ye farklı renk ve modellerde üst çerçeve getirmediler maalesef.
  8. casibao

Yardım Mi 11T Orijinal pil nereden bulunur?

Yetkili servisler garantisi bitmiş de olsa cihazınızın onarımını yapıyor.
  9. casibao

Soru 11T Batarya Değişikliği

Merhaba hocam evet yetkili servis garantisi bitmiş cihazların tamir ve parça değişimini yapıyor.
  10. casibao

Soru mi 15 check versiyon info

Merhaba hocam normal bende de aynı.
  11. casibao

Yardım Akıllı Saat Tamiri

Merhaba hocam Evofone servis hizmeti veriyor internetten evofone aratırsanız sizlere servis desteği vereceklerdir.
  12. casibao

Soru Mi 15 neden hiçbir mağazada yok

Merhaba hocam İstanbul da Mi Storelar da var
  13. casibao

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Teşekkür ederim gözümden kaçmış şimdi farkettim 😊
  14. casibao

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Merhabalar, ilker hocam bunu kurunca WhatsApp ana ekrandaki arama çubuğu kayboluyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
  15. casibao

Haber Android 15 Alacak Xiaomi Redmi ve Poco Telefon Listesi

Geçtiğimiz günlerde Android 15 sürümü tanıtıldı. Xiaomi, Redmi ve Poco kullanıcıları bu yeni güncellemenin kendi cihazlarına ne zaman geleceğini merak ediyordu. Android 15 alacak Xiaomi, Redmi ve Poco akıllı telefonların listesi aşağıda yer alıyor. Bu listede yer alan akıllı telefonlar...
Üst Alt