casibao kullanıcısının son içeriği

1. casibao

Haber Xiaomi 15 kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeleri

bu şekilde olanlarda araya çok çabuk toz alıp kamera adasında çizikler oluşturabiliyor ve estetik olarak pek güzel durmuyor.
  2. casibao

Yardım Xiaomi 15 bootloader açabilen var mı?

Eski bir hesabınız varsa veya çevrenizde eski bir hesabı olan varsa onun hesabını mi hesabı kısmına girip direkt eski usul Geliştirici Seçeneklerinin açıp hesap ve cihaz ekle deyin. Bende bu şekilde oldu.
  3. casibao

Rom Xiaomi 15 Görüşme kaydeden ROM

Evet oluyor tabiki. Ama ayarlardan bölge değiştirmek işe yaramaz. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp kurulum ekranında dil seçiminden sonra Bölge seçimi Honkong yapıp denemelisiniz
  4. casibao

Soru Mi watch 4 bildirim sorunu

Merhaba Notify for Xiaomi bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  5. casibao

Yardım Redmi Pad Pro Alınır Mı?

Hocam servise gönderin muhtemelen pil değişimi yapılır.
  6. casibao

Sohbet Xiaomi MIX Flip Alınır mı?

Hocam anlaşılan sizde benim gibi bir kullanıcısınız. Sizin bu başlıktan sonra cihazdan tekrar istedim gelsin biraz daha kullanayım. ☺️
  7. casibao

Sohbet Xiaomi MIX Flip Alınır mı?

Merhaba hocam cihazı 10 gün kullandım, ben düz sıradan bir kullanıcı olarak benim beğendiğim cihaz performans konusuna gelince oyun vs oynamadığım için performansını değerlendiremeyeceğim. Beni tek rahatsız eden şey ekrandaki katlama yerine parmağınızı hafiften bastırınca menteşe yerini...
  8. casibao

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Sizlerin markayı eleştirmesinden dolayı sizlere ayfon aldırmak lazım. Şayomi fanıyım şayomiye laf söyletmem 😂😂😂😂😂
  9. casibao

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Koçara hocama da, size de sorsam hangi marka cihaz kullanıyorsunuz diye 😂
  10. casibao

Yardım Kimlik Doğrulama Anahtarının nasıl bulabilirim

Hocam yetkili servis harici bulamazsınız ya Notify for Miband uygulaması ile yazılım atacaksınız yada serviste açtıracaksınız.
  11. casibao

Yardım Mi 11 Ultra Batarya

Sorununuzun nasıl çözüldüğüne dair kısa bir açıklama yaparsanız bundan sonra buna benzer sorun yaşayan kullanıcılarımıza fayda sağlamış olursunuz.
  12. casibao

Haber Xiaomi Global Bootloader Kilidi Açma Politikası

Xiaomi benim için bitmiştirciler gelmemiş bu başlık altına 🤔
  13. casibao

Yardım Mi14 Yeni Aldım

Merhaba Google hesabınızı ve Mi hesabınızı girin sık kullandığınız uygulamaları yükleyin ve cihazınızı iyi günlerde kullanın.
  14. casibao

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı cumalarınız olsun..
Üst Alt