casibao kullanıcısının son içeriği

1. casibao

Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

Merhaba hocam cihazların Türkiye'ye gelirken oluşan maliyetlerinden dolayı farklar oluyor, maliyetleri etkileyen unsurların çok oluşu örnek vermek gerekirse cihaz ülkeye geldiğindeki döviz kurları yada evraksal sıkıntıdan dolayı gümrük deposunda bekliyorsa gün başına kira bedeli ödenir bu da...
  2. casibao

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

Evet oluyor hocam.
  3. casibao

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın güzel bir gün ve hafta geçirmeniz dileğiyle.
  4. casibao

Çözüldü Xiaomi 15 Orijinal rom yükleme

Hocam servise gönderin son sürüm yükleme yapıp geri yollanır.
  5. casibao

Diğer Huawei akıllı Saat

Bende de bir kaç tane saat var hangisini söyleyeyim ki🙂
  6. casibao

Yardım Mi tv stick kumandası mi box 2. Nesilde çalışır mı?

Yarın 2. Nesil TV box kurup farklı kumandları eşleştirip sizlere cevap vereyim.
  7. casibao

Yardım 120 w hızlı şarj olmuyor

Merhaba hocam cihazınızda subboard ve flex arızalanmış olabilir (şarj soketinin olduğu yer ve bataryaya güç aktarım yapan kablo)
  8. casibao

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

Merhaba hocam Taiwan rom kullanıyorum sorunsuz stabil.
  9. casibao

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı sabahlarınız olsun.
  10. casibao

Sohbet Birlikte Nice 5 Senelere :)

Sevgili Buse hocam ilk fırsatta o güzel sohbetiniz için kahvenizi içmeye sizi ziyarete geleceğim.
  11. casibao

Yardım Kilit açmadan ROM atma

Hocam burada bahsedilen cihaz Xiaomi 15 ben de bu cihaz üzerinde işlem yaptığım için başka model cihazlar için yorum yapamam.
  12. casibao

Yardım Xiaomi watch 4 demo modu kapatma

Merhaba hocam power tuşuna 10 sn basılı tutun karşınıza gelen ekranda fabrika ayarlarına dönün seçin.
  13. casibao

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Servise gönderin serviste kontrolleri yapılsın eğer sorun görülürse direkt değişim yapılıyor cihazınıza.
  14. casibao

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hocam doğru söylüyorsunuz portre modun da önde olan kişiyi netler arka tarafta olan nesneleri flulaştırır. Arkadaşın söylemek istediği iki kişi yan yana bir tanesi net diğeri flu, yada ben öyle anladım ve 2 arkadaşımı yan yana getirip portre modun da fotoğraf çektim yan yana olan kişilerde net...
  15. casibao

Yardım Kilit açmadan ROM atma

Yetkili hesap ile EDL moda alıp rom yükleyebilirsiniz. Yetkili hesapta arka kapak açılmaz ben yaptım.
Üst Alt