Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Imei nedir, nasıl biseydir, yenir mi? içilir mi? Bir imei in anatomisini anlatmış bu arkadaş :)
Bilhassa yurtdışı cihaz getirtip kullanan arkadaşların çok işine yarayacak bir video. İmei nedir, neden kapanır, pasaport kaydı, geçici kayıt, direnç kaydı, server kaydı vs bütün herseyi açıklamış...
Hocam olan olmuş daha sağlık olsun. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar gördüm maalesef. Geçmişte WhatsApp plus kullanan kişiler de meydana geliyor daha çok. Ama hiç kullanmayan kişiler de olduğu oluyor. Neyse çözüme gelelim, Cihaz global olsa çok basit direkt kilitlerdiniz. Bizim bir arkadaşda...
Xiaomi 33W Power Bank 20000mAh (Entegre Kablolu) Powerbank'larını geri çağırma kararı aldı.
Firma'nın yaptığı açıklama.
Değerli Xiaomi 33W Power Bank 20000mAh (Entegre Kablo) kullanıcıları, Tedarikçilerden alınan belirli ham maddelerde tespit edilen sorunlara yanıt olarak, Ağustos ve Eylül...
Merhaba hocam kasım gibi Xiaomi 15 Türkiye cihazı aldım Taiwan rom yükledim ve bahsedilen ısınma sorununu hiç yaşamadım standart bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum telefondan oyun oynamam sosyal medya ve günlük rutinimi gerçekleştiririm, ısınma sorunu yaşayan arkadaşların telefon kullanım...