carmania kullanıcısının son içeriği

1. carmania

Yardım Mi 9T center clock mod kilit ekranı sorunu

Merhabalar. Xiaomi.eu beta romunda center clock modunu kullanıyorum fakat kilit ekranında 2 tane şebeke ve wifi simgesi görünüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
  2. carmania

Yardım MIUI 12 pil istatistikleri ve ekran süresi sorunu

Merhabalar. xiaomi.eu miui 12 stabil romundayım. Miui 12 ile birlikte pil istatistiklerinin çalışma mantığı mı değişti yoksa yanlış mı ölçüyor süreyi tam emin olamadım. Pilim azaldıkça ekran sürem de düşüyor ve cihazın bekleme süresi artmıyor ilginç bir şekilde. Cihaz Mi 9T.
  3. carmania

Yardım Miui 11 Merkezi Saat

Merhabalar. Miui 11 global romu rootlu biçimde kullanıyorum ve status barı ios dizilimine çevirmek istiyorum fakat hiçbir yerde global rom için çalışan bir uygulama/modül bulamadım. Bununla ilgili yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
  4. carmania

Yardım xiaomi.eu Android Auto problemi

Merhabalar. MI 9T cihazımda xiaomi.eu MIUI 12 kullanıyorum. Cihaza android auto'yu apk olarak kuruyorum fakat kurulum ekranındayken bildirim erişimi almak istediğimde güvenlik durduruldu hatası alıyorum ve bu sebeple uygulama tam anlamıyla kurulmuyor. Bununla alakalı yardımcı olabilecek var mı?
  5. carmania

Yardım Mi 9T MIUI 12 uyanık kalma sorunu

Merhabalar. 2 gün önce mi 9t cihazıma miui 12 beta kurulumunu yaptım fakat pil kısmında cihaz kullansam da kullanmasam da hep uyanık görünüyor. İlk gece 7 saatte %1 tüketim oldu fakat bu gece aynı sürede %7 tüketim oldu. Miui 11'de aynı ayarlarda kullandığımda %2'den fazla tüketmiyordu. Acaba...
  6. carmania

Yardım Mi 9T ayarlar durduruldu hatası

Arkadaşlar merhaba. Dün xiaomi.eu kurmuştum, pek memnun etmedi ben de globale geri döndüm fakat bir sorunum var. Cihazda konum ayarlarını açmak istediğimde ayarlar durduruldu hatası alıyorum. Romu mi flashtan flaşlayıp temiz kurulum yaptım 2 kere. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir...
Üst Alt