carcass1903 kullanıcısının son içeriği

1. C

Diğer Amazfit Stratos 3

Saygıdeğer arkadaşlar Amazfit stratos 3 cihazımın Türkçe kullanma kılavuzuna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Yardım Amazfit Stratos 3

Arkadaşlar zepp uygulaması ile strava yı eşleştiremiyorum. Hesap ekle diyorum ama yetkisi kaldırılmış tarzında bir şey yazıyor. Var mı yardımcı olabilecek? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Mod Modlu Zepp (Android) - 5.6.2

Bu uygulamanın Amazfit stratos 3 ile benim isteğim dışı bağlantı koparması normal mi? Yoksa eksik yaptığım bir şey mi var? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Soru Amazfit Stratos 3

Ya ben bulamadım ya da yok hükmünde. Yeni aldığım stratos 3 için yeni saat yüzleri bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim... Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

MIUI 12 Super Wallpaper ve kilit ekranı widget sorunu

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Ya eu rom ya da apk olarak yükleyeceğim Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Global olan cihazlara dağıtılmıyor diye bir şey okudum. Eu romlara dağıtılıyor ama globale yok Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

MIUI 12 Miui 12

Teşekkür ederim ilginiz için Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

MIUI 12 Miui 12

Tamam anlıyorum apk harici olmayacak mı? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

MIUI 12 Miui 12

Yahu arkadaşlar mi not 10 lite global sürüm kullanıyorum. Süper duvar kağıtları gelmedi. Daha doğrusu hareketli olanları gelmedi hatta öyle bir menü dahi yok. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Aynı sorun bende de oldu. Özellikle süper duvar kağıtları diye bir menü yok. Ama hareketsiz olarak duvar kağıtları var. Çözümü dedir acaba. Bulabilirsen haber ver dostum Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Soru Xiaomi mi max 3

Fabrika ayarlarına aldım ama değişen bir şey yok. Akşama hart reset atmayı planlıyorum. Rom dediğiniz o mu? MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Soru Xiaomi mi max 3

Arkadaşlar 3 hafta önce aldığım Mi Max 3 cihazım Ek'te resimlerini eklediğim sorunları vermeye başladı. Konu ile ilgili yardımınızı bekliyorum. MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Diğer Kamera sorunu

Bootloader global rom olduğu için bu xiaomi nin bu kilidini açma isteği duymadım. Herhangi bir şekilde Root yapılmadı. Başka kamera programı denemedim. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Diğer Kamera sorunu

Haklısınız cihaz hakkında bir bilgi vermemişim. Cihaz global rom lu. Kamerada anlattığım hataların dışında bir çok uygulamada (Twitter, facebook, instagram, vb.) "uygulama durduruldu" uyarıları gelmekte. Xaiomi Mi Max 2 senedir kullanıyorum. Eşime mi max 3 aldım ama pişman olmamak elde değil...
  15. C

Diğer Kamera sorunu

İyi günler arkadaşlar. Fotoğraf veya video çekmek için kameraya girildiğinde telefon kamerayı kısa bir süre açıyor (1 sn) sonra açılışta gelen mi yazısına geliyor. Fakat telefon kapanıp açılmıyor yani pin kodu istemiyor. Yardım eder misiniz? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt