Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi sabahlar. Aliexpressden denenmis olup kabarcik kenarlarda yapismama toz alma ve s gibi sorunlari barindirmayan bir ekran koruyucusu tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar.siparis edecegimde . Ayni zamanda arka kamerasini koruyacak bir koruyucuda guzel olur .
MI 6 cihazımdan Tapatalk...
Merhaba mi 9 youtube haricinde diyelimki chromedan falan yani film sitelerinden tam ekran film izleme munkunmu? İptv programim var orada fit parent yapip direk ekrana uygun izliyorum ama diger playerlarda falan mumkun olmasi gerekiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuh 20 gun once aralarinda fiyat farki var diye airdotsu aldim. Ama proyu tanidigim herkes muthis ovuyor airpodsdan bile iyi sesi diyorlar ( neyse tesekkur ederim degerli yorumun icin kardesim
Hayir sadece chrome kullaniyorum . Ve su bahsettigim kararma sorunu sadece chromeda degil googleya ait her uygulamada oluyordu . Bugun olmuyor
Yahu su mi 9 un yazilimsal problemleri kizdirmaya basliyor iyice. Chrome siyah ekran veriyordu. Simdide video falan izliyorum (film dizi) videoyu yuklemesine ragmen (internetde problem yok) sanki yuklenmemis gibi loading atiyor ne yapmak gerekiyor arkadaslar acil biri baksin
MI 6 cihazımdan...
Merhaba . Youtubeda video kalitesini 1080 koymama ragmen sanki birazcik daha dusuk hissettiriyor. Mesela sirf 4k nature videolarinda evet tam kaliteni hissediyorim. Ama dizi falan seyredince sanki 1080 digilmis gibi oluyor . Ve bu sadece mi 9 da olmuyor mi 6 da da lluyor. Varmi benim gibi dikkat...
Beyler merhaba. Mi 9 kullaniyorum bugun farkettim google servislerinde (orn chrome ) ekran karariyor birden bire ama oyle teknik donanimsal birsey degil uygulamalardan olusan birsey sayfa karaliyor yeni sayfa aciyorum o da kara arayuzden kaldirip yeniden acinca duzeliyor yeni bir sorun bu nedir...
Merhaba beyler. Mi 6 da basima gelen ghost screen olayinin (lg panelden oturu) mi 9 da gelmemesi icin paneline bakmak istedim ama bulamadim donanim testlerinde lcm information gozukmuyor . Mi 9 da lg panel kullanilmiyor tianma diye birsey kullandigini tahmin ediyorumki bu ghost screen yaparmi...
Merhaba beyler. Mi 9 aldim oncelikle ilk sorum. Mi 9 icin ekran koruyucu aliexpressten tavsiye edermisiniz bilen arkadaslar.? Tabiki kabarcik bosluk birakmayan. Gelelim esas konuya.muzik kulagi iyi olan birisi oldugumu dusunuyorum. Ve airdots siparis verdim arastirmama gore kotu degil hatta iyi...
Oyle olsa kaliteyi dusurur. Ses kaymasi varsa donanimsal bir update sorunu var sanki videoyu ya dogru kaydetmiyor yada bilmiyorum iste..
Arkadaslar miui telefonlarda. Periscope ta canli yayin acinca problem yaratiyor. Onceler yayin acilmiyordu baya bana acilmis gosteriyordu ama sonrasinda baktigimda yayinda video kaymasi ses kaymasi falan kisaca alem bir birine degmis vaziyyette . Sonradan biraz zaman gecince yayin acabiliyor...
Tabiki zaten airdots siparis verdim. Ama oyunlarda gecikme oluyor ayrica gercekten iyi kaliteye sahip bi bt kulaklik icin 600 700 tlni gozden cikarmak gerekiyor.ve buda bir kulaklik icin hic ucuz olmayan bir ucret .ayrica herseyi bir kenara atip aldik diyelim onu bile daha adam gibi yapamiyor...