Caqafores kullanıcısının son içeriği

1. Caqafores

Yardım Note 8 Pro Kablolu Kulaklık Sorunu

Telefon yaklaşık 10 aylık ve sorun nerdeyse 4-5 aydır var Bluetooth kulaklık kullandığım için sorun yapmadım fazla ama kulaklık değiştirince kablolu kulaklığa geçince sorun hala devam ediyor format attım hala sorun devam etmekte ve girişte veya kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum. kulaklık...
  2. Caqafores

Yardım TWRP Recovery Geçmiyor

zaten öyle kullanıyorum fakat tatile gidiceğim ve bilgisayar yok twrp'e vs geçiş yapmam gerektiğinde nasıl flashlicağim?
  3. Caqafores

Yardım TWRP Recovery Geçmiyor

Bilgisayardan TWRP flashladim sonra installer rarı yükledim telefonu açtım sorun yok fakat kapatıp Recovery mode geçmeye çalışınca System has been destroyed hatası alıyorum twrp lazım olduğunda durmadan flashlamak zorunda kalıyorum
  4. Caqafores

Yardım Parmak İzi Kayboldu

Bende rom yüklerken hata aldım belki pek alakası olmayabilir ama dene derim Yardım - Rom Sonrası Parmak İzi Çalışmıyor
  5. Caqafores

Çözüldü Rom Sonrası Parmak İzi Çalışmıyor

PC yok twrp de yok stock rom kurduğum için yarın sabah denerim sonucu yazarım teşekkür ederim. 1560282791 XiaoMiu Teşekkür Ederim Hocam Maç Arası Denedim Düzeldi şuan sorunsuz eklendi
  6. Caqafores

Çözüldü Rom Sonrası Parmak İzi Çalışmıyor

Ressurection Remix Kurdum 1 gün inceledim asıl amacım hiç rom kurmamistim ilk defa kurdum amacım öğrenmekti sonra stock Roma dönmek istedim ben 10.0.8.0 sürümünü kullanıyorum rootlu olduğu için 10.0.9.0a da güncellenmiştim twrpden wipe yaptım sonra mı flash ile 10.0.9.0ı flashladim sorunsuz...
  7. Caqafores

Soru Uygulamaların Arkaplanda Düzgün Çalışmaması

Evet aynı sorun var bende bugün 10.0.8.0 sürümüne geri donecegim
  8. Caqafores

Sohbet Burçlara Göre Telefonun Brick Olma İhtimali :)

Demek ki bu yüzden hiç bricklenmemiş -150 :))
  9. Caqafores

Çözüldü Root İzni Verme

Düzeldi teşekkürler
  10. Caqafores

Çözüldü Root İzni Verme

MAGİSK İle A2 Lite cihazıma TWRP ile root attım sorunsuz check ile kontrol ettim çalışıyor Root Explorer vs indirdim root İzni istedi verdim fakat 2-3 adet uygulamada root İzni istenilen pop-up kısmı gelmiyor. Magisk superuser kısmından da çıkmıyor bu kısma ekleme veya başka bir şekilde root...
  11. Caqafores

Yardım A2 Lite 10.0.8.0 Root Sorunu

Hocam yeniyim de aktif slot nedir eğer 10.0.8.0 sürümünden bahsediyorsaniz evet doğru
  12. Caqafores

Yardım A2 Lite 10.0.8.0 Root Sorunu

Bir türlü root atamadım şimdi de fastboot boot patched_boot_10.0. 8.0_mi_a2.img komutunu yazdığımda downloading 'boot.img'... OKAY [ 1.036s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 1.795s hatası alıyorum
Üst Alt