Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
k40 ares cihazıma imei repair yaparken yanlış işlem yaptım telefon kapandı açılmadı eski yedekleri yükledim gene açılmıyor (yaptığım işlem dft pro ile imei repair patch new ile yaptım) çin yazılımıda yükledim gene açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
ilk defa yapacaktım ilk yaptığım yöntem olmadı eski yedeği yükledim sonra dft ile patch cert new ile yaptım ondan sponra açılmadı yedekleri yüklememe rağmen açılmıyor
telefona imei repair yaptım telefon açılmıyor şarjı vardı şarjı bitmiş gibi gözüküyordu şarja takltım hala aynı. yeni yazılım attım yine aynı ne yapmam lazım.
dft ile her zamanki gibi imei repair yapıyordum imei değişti ancak disable update yaptıktan sonra bootloopa düşmeye başladı sürekli recoverye girip duruyor ne yapmam gerekiyor (içindeki veriler önemli) orjinal nvdata yedeğinide attım onlada olmadı
normalde twrp üzerinden wipeye gir ardından factory resete gir yes yaz sonra geri gel çubuğu kaydır tekrar telefonu kur çünkü sıfırlanacak ardından gir çözülmüşl olur sorunun
redmi 9a cihaza yazılım atıyordum cihaz kapandı hiç açılmıyor fastboot recoverye girmiyor ancak mtk mode dan yazılım atmaya çalışırken da loaderda kalıyor ne yapmam gerekiyor
Cihaz Redmi Note 8 4/64 Samsung 1.29.0
Cihaz bl kapalı kayıt yaptım eng romda iken 3g ancak global Roma girdiğimde 2g ye düşüyor yükselmiyor
Elimde DFT PRO box u var ve yazılım yeteneği az olsada var yardımcı olursanız sevinirim.