Caos kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom MIUI 10.3.5 global rom

Redmi note 8 için MIUI 10.3.5 global rom kurmak istiyorum. Nasıl yapabilir ve romu nereden indirebilirim. Mevcut sürüm 12.5.2.0
  2. C

Yardım MIUI 12 pil tüketimi

Ya arkadaşlar bu pil tüketimine çare varmı. İlk aldığımda 2 gün giden pil 10 saat ekran ile şimdi 1 günü 5 saat ekran ile çıkaramıyor.
  3. C

Soru İnternet paylaşımda yaşanan sorunlar

İnternet paylaşımı yapınca 1. Telefona cevap veremiyorum. 2. WhatsApp ta resim gönderip&alma yapılmıyor. 1614060966 Android 10 MIUI 12.0.3 global kararlı rom
  4. C

Yardım Miui12 kamera derinlik sorunu

Miui12.0.1.0 guncellemesiyle kamera özelliklerinden arka planda derinlik yok oldu. Konuyla alakalı bilgisi olan varmı
  5. C

Yardım Fotoğraf çekerken ekran kararmasi

Güneşin bol olduğu ortamlarda fotoğraf çekmek istediğimde ekran tamamen kararıyor. Ön veya arka kamera farketmiyor. Deklanşör yerini ayarlayıp siyah ekrana bastığımda fotoğraf çekiyor ama ekran tamamen siyah.
  6. C

Yardım Uygulama kapanması

MIUI 11.0.8 global r yüklü. Uygulamadayken kendi kendine kapanıyor. Mesela GittiGidiyor veya farklı bir uygulamada iken uygulama birden kapanıyor.
  7. C

Yardım MIUI 11 de klasör arkası bulanıklık

Evet arkadaşlar klasöre tıkladığımızda arka flu olsun istiyorum ama nasıl yapabiliriz
  8. C

Yardım MIUI 11 ekranı bölme

Menü,geri tuşu gibi tuşlara kısa yol tanımlayarak kullanabiliyorum. Ama Tam ekran kullanımında ekranı bölemiyorum.
Üst Alt