canyilmaz6666 kullanıcısının son içeriği

1. canyilmaz6666

İpucu Mi5s Twrp Yükleme/Root Aracı (Kolay Yöntem)

teşekkür ederim denedim ancak olmadı 1548887160 teşekkür ederim pdnet denedim olmadı
  2. canyilmaz6666

İpucu Mi5s Twrp Yükleme/Root Aracı (Kolay Yöntem)

1548814153 MERHABALAR Mİ5S CİHAZMIN DRİVERLARINI BİR TÜRLÜ KURAMADIM TARİF EDİLEN HER YÖNTEMİ DENEDİM TELEFONU PC GÖRMÜYOR ANCA RESİM ATMAK İÇİN GÖRÜYOR BU KADAR ZORMUDUR ÇIKAMADIM İÇİNDEN AYGIT YÖNETİCİSİNDEN CİHAZ SÜRÜCÜ KARŞISINDA ÜNLEM İŞARETİ VAR GÜNCELLE DİYORUM BULAMADI DİYOR TWRP...
  3. canyilmaz6666

Uygulama MIUI Temaları v3.0.0

Üçüncü part uygulamalardan gelen vs desteklenmemektedir yazıyor ve uygulanmıyor
  4. canyilmaz6666

Sohbet Mi8 migros 18.09.2018

Kurulum yaparken bölgeni Hindistan olarak seç yoksa face id kullanılamıyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. canyilmaz6666

İnceleme MIUI 9 - 8.2.8 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Mi 5s MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. canyilmaz6666

İnceleme MIUI 9 - 8.2.8 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Eyyy xiaomi kimse bizim face id sabrımızı sınıyamaz MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. canyilmaz6666

İnceleme Miui 9 global beta 8.1.25 güncelleme özeti

Face ID GELMEZ Mİ bize de her rom da var artık MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. canyilmaz6666

Yardım Mi 5s Kasma Sorunu

mi.com sitesine gir sol üstteki mıuı yazısını tıkla açılan sayfada rom destek yazanı seç listeden telefonunu bul en üstten ikinci romu seç kur MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. canyilmaz6666

Uygulama Hidden Settings v6.35

Saygısızlık etmek istemedim seçeneklerden herhangi bir şey degistirilmiyor yada bilmemiz gereken önemli bir şey katmıyor aslında baştan böyle yazsam sanırım daha doğru olurdu MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. canyilmaz6666

Uygulama Hidden Settings v6.35

İndirmeyin hiç bir işe yaramıyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt