canyash kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 14 Touchpal Klavye APK

Teşekkür ederim..yıllardır kullandığım ve bulamadığım program..çalışıyor..2019 yazan uygulama indirme linki patlak diğerlerinde sıkıntı yok ama şu sıkıntı yine var yazıyı yazdım mesela klavye açıkken gönder tuşu basmıyor illa klavyeyi kapatmak lazım
  2. C

Çözüldü TouchPal Klavye

Ben sırf klavye için değil küçük telefon arıyorum ondan satın alıyorum
  3. C

Çözüldü TouchPal Klavye

Arkadaşlar çözüm aramayın Xperia klavye kullanın ben kullanıyorum çok memnunum.inanın touchpal klavyeyi pek aramıyorum eğer buraya apk atılıyorsa atayım..tabi tam bir touchpal değil ama yılların alışkanlığı olduğu için touchpal de hemen aynı performansı beklemek olmaz ama inanın en iyisi...
  4. C

Haber Redmi Note 10 Pro MIUI 14 Global İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Arkadaşlar cihazım red mi note 10 pro..miui 14 yükledim sıkıntı yok ama az önce kamera uygulamasına güncelleme gelmiş diye haber okudum merak ettim apk yı indirip yükledim uyumsuz diye kamera uygulaması açılmıyor ve eski sürüme de geçmiyor nasıl yapabilirim tekrar rom mu atmam gerekecek
  5. C

Haber MIUI Leica Kamera Uygulaması Güncellendi

Arkadaşlar cihazım red mi note 10 pro..miui 14 yükledim sıkıntı yok ama az önce kamera uygulamasına güncelleme gelmiş diye haber okudum merak ettim apk yı indirip yükledim uyumsuz diye kamera uygulaması açılmıyor ve eski sürüme de geçmiyor nasıl yapabilirim tekrar rom mu atmam gerekecek
  6. C

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

7. C

Çözüldü MIUI 14 TouchPal Pro klavye sorunu

Destekliyor şu an t9 ile bu klavyeden yazıyorum. Gayet de güzel çalışıyor
  8. C

Soru Redmi note 10 pro miui 14

Arkadaşlar 14 ten 13 e geri nasıl dönerim imkanı var mı
  9. C

Acele edip global olanı yükledim ama hiçbir fark göremedim şöyle uçuyor böyle kaçıyor 14 derken hiç beğenmedim açıkçası.. 🇹🇷 Yazanı indireyim yükleyim mi fark var mıdır
  10. C

Arkadaşlar telefonum note 10pro Xiaomi Türkiye garantili..üzerindeki rom ve indirdiğim rom resimlerini attım bunu güncelleme paketini seçin diyip yükliycem dimi doğru romu indirdim dimi bana güncelleme ile de gelecek olan bu rom sanırım..ben yüklemek istiyorum sorun çıkmaz dimi
  11. C

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Bu modem dosyası nedir ne işe yarar devamlı muhabbetini görüyorum..
  12. C

Teşekkür ederim bilgilendirme için..telefondan yana şu an bir sorunum yok..biraz heyecan vardı ondan yüklemek istiyordum ama karar verdim ki acelesi yok..normal güncelleme gelince o zaman güncellemek istiyorum..
  13. C

Arkadaşlar şu güncelleme işini hiç anlamadım bu xiaominin..o kadar çok karışık ve bilgi kirliliği var ki..mis gibi meizu kullanıyordum Global sürüm çıkınca sitesinde tek rom vardı indirip telefon içine atıp kuruyordum..xiaomi de yok global,yok tr,yok eu yok xyz bir sürü saçmalık..benim telefonum...
  14. C

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Endonezya V13.0.5.0.SJZIDXM İndirme Bağlantıları

Otadan güncelleme geldi mi acaba Türkiye'ye
Üst Alt