Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşlar telefonumu sıfırladım başka bir mi hesabından girmiştim yeni rom yükledim cihaz kilitli ekranında kaldı başka hesabın şifresini istiyor kendi hesabıma nasıl yönlendirebilirim bunun şifresini bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar forumdaki masik p 16.2 romu kurdum twrp ile kurulumdan sonra bekletiyor 10 dakika twrp ekranına geri atıyor kurulum ekranı gelmiyor.
1599240178
yokmudur bilen
Merhaba arkadaşlar k20pro cihazda miui 12 de parmak izini çalıştıran bir yazılım rom yokmu hangi romu atsam parmak izi oluşturmaya girince reset atıyor kendine.
merhaba arkadaşlar miui 12 rom arıyorum sorunsuz global felan indirdim parmak izi sorunları oldu kendi kendine telefonu kapatıyor felan parmak izini kullanamıyorum sorunsuz bir rom varmıdır.
Merhaba arkadaşlar k20 pro cihazım miui11 de parmak izin normal çalışıyor home tuşu vs miui 12 de home tuşu arada basıyor ve parmak izi ayarlamaya girer girmez telefon kendini kapatıyor açıyor ne yapmak lazım sorunsuz bir rom varmı böyle yoksa miui 11 e devammı.
Merhabalar yurtdışı m9tpro cihazım miui 12 de parmak izi okumadığı için yeni rom attım sanırım yanlış attım telefon kendini kapattı ve bir süre fastbootta kaldı
bende internetten izlediğim kadarıyla MiFlash ile sistem yüklemeyi denedim clean all yerine clean all and lock
seçeneğini...