cansaglam kullanıcısının son içeriği

1. C

Satış Mi5 32Gb Beyaz IMEI kayıtlı

İlk günkü gibi tertemizdir IMEI kayıtlı kılıf şarj cihazı kutu ile beraber verilecektir. Karabük bolu vs (b.karadeniz illerinde) elden teslim veya havale sonra kargo şeklinde alabilirsiniz. Fiyat:900 Tl ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Yardım Mi5 almak istiyorum lütfen yardım

Wifi 4G gibi sorunlar hiç yaşamadim. Ben de mi5 kullanıyorum 2-3 gün önce imei kaydı yaptım..Mi5s veya Oneplus 3 düşünüyorum..
  3. C

Soru xiaomi mi5 imei hakkında

İyi akşamlar mi5 cihazıma imei attım reboot yapıp telefonu basşlattım bir hat aktif oldu sonra gitti ve imeiler değişmesine ragmen sebeke yok çözümü nedir? Yardımcı olursanız cok sevinirim
  4. C

Haber OnePlus 3 ( 6gb ram + 64gb )

3000 modeli. B20 800 mhz desteği olmadığı anlamına geliyor sanırım
  5. C

Haber OnePlus 3 ( 6gb ram + 64gb )

Elimde 2 Adet One plus 3 Var Satılıktır. Almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir. Fiyat: 1650₺ A3000 Modeli
  6. C

Satış Oneplus 3

Sıfır kutusunda Oneplus 3! 2 Adet mevcuttur. İmei kaydı alıcıya aittir. Telefondan konuyu açtım anlayamadığım bir sebepten resim ekleyemiyorum. A3000 modeli Ozelden yazdığınız takdirde resim ve iletişim için telefon bilgileri verilir. Fiyat:1680₺
  7. C

Satış Chuwi hi10 TABLET/PC

Satıldı :(
  8. C

Satış Xiaomi, Huawei, LeEco, Zte, Meizu listesi şok fiyatla kılıf cam koruma da geldi

Yurt dışından 1 haftaya kadar geliyor benim A3003 modeli satılık. Fiyat 1650₺
  9. C

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.27 Güncellemesi

Uptade nasıl yapacaz
  10. C

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.27 Güncellemesi

Rootlu Mı 5 kullanıyorum revovery den flaslasam root gider mi
  11. C

Yardım Rootlu Mi5 Update

Mi5 için miu 8 romu tavsiye eder misiniz? Cihaz root lu
  12. C

Alış Çin'den Mi5sPlus Alımı için Site Tavsiyesi

Ben de aynısını yapmayı dusunuyorum abim s.arabistanda vergi yok sanırım..Bangood bazi cihazlarda fazla pahalı gibi.. Aliexpres de güvenilir ucuz satıcılar var.
  13. C

Alış oneplus3 alınır

Ozelden mesaj atabilirsiniz.Yakinda yurtdışından abim gelecek getittirecegim.Ön rezervasyon gibi olabilir
  14. C

Satış Chuwi hi10 TABLET/PC

#HEM WİNDOWS 10 HEM DE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP MUHTEŞEM BİR TABLET PC## 10.2"Hd IPS EKRAN İNTEL ATOM X5 Z8300 İŞLEMCİ 4GB RAM 64 GB HAFIZA WİNDOWS 10 64BİT İŞLETİM SİSTEMİ /Android 5.1 İşletim Sistemi -------------------------------------------------------------------------- 1 ADET USB...
Üst Alt