CannibalVoyager kullanıcısının son içeriği

1. CannibalVoyager

Soru Ekran Süresi Tam Görünmüyor

Merhaba, Miui 12 ile birlikte ekran süresi görünümünde bi tuhaflık oluştu. %80 öncesini göstermiyor ve saymıyor. İkisaat öncesinde 7 saat ekran süresi gösterirken şimdi %80 öncesini silip 5 saat gösteriyor. Tamamını görme şansımız kalktı mı yoksa bende mi problem var?
  2. CannibalVoyager

Yardım Facebook Services Pil Tüketimi

Merhaba, Pil tüketimine baktığımda eklediğim fotoğraftaki tabloyu gördüm. Facebook uygulamasının yüklü olmadığını belirtiyim. Facebook Services nedir? Nasıl engelleriz bunu?
  3. CannibalVoyager

Yardım mi9t sim kart etkinleştirilemiyor hatası

Sim kartı kullanamıyor musunuz? Bende de aynı hatayı veriyor ama kullanımda herhangi bir engel yok.
  4. CannibalVoyager

Soru Mi9T kola döküldü.

haha-- Garantiden kastım tamir edilmesiydi yani ücretli de olsa onarılması. İleride daha büyük sorun oluşturur mu sorunsalına istinaden.
  5. CannibalVoyager

Soru Mi9T kola döküldü.

Merhaba, Mi9T telefonuma kılıfı takılıyken kola döküldü. Hemen sildim, kılıftan dolayi arka tarafa pek değmemişti ama power ve ses tuşlarında biraz yumuşama var. Basınca çıkan hafif clik sesi gelmiyor ilk başta. Peş peşe basınca gelmeye başlıyor. Sonra tekrar aynı. Ne yapmalıyım sizce, ilerde...
  6. CannibalVoyager

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Daha nice zaferlere...
  7. CannibalVoyager

Çözüldü VoLTE aktif mi?

Anladım. Teşekkür ederim.
  8. CannibalVoyager

Çözüldü VoLTE aktif mi?

Merhaba arkadaşlar, Mi9T kullanıyorum. Geçenlerde VoLTE aktifleştirmeye çalıştım tam da yapabildim mi bilmiyorum. Durum çubuğunda VoLTE simgesi var ama Online İşlemlerde resimdeki gibi görünüyor. VoLTE aktif mi yoksa Online İşlemlerdeki kısımları da açmalı veya başka bir işlem mi yapmalıyım?
  9. CannibalVoyager

Soru Mi 9T Almadan Önce

Herkes fikrini sundu arkadaşlar. Daha fazla polemik yapmayalım.
  10. CannibalVoyager

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Galaxy Mini, Discovery Elite ve GM5 Plus'ta yaşadığım MIUI deneyimlerimi sonunda rom yüklemeden, orjinal bir Xiaomi cihazda yaşıyorum. Yıllar süren hasret sona erdi:)
  11. CannibalVoyager

Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

Xiaomi Mi 9t - K20 Pro Full Tam Kaplayan 6d Ekran Camı Koruyucu - n11.com Arkadaşlar bu koruyucuyu aldım fakat memnun değilim. Koruyucunun siyah çerçeveleri ekrandan çalıyor. Ölçüler düzgün olmadığı için siyah çerçeveler ya alttan ya üstten ya da kenarlardan ekranı engelliyor. Tam becerememişsin...
  12. CannibalVoyager

Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

Neyse, olan oldu, sorun değil. Kullanıp memnun kaldığınız koruyucuları konuya eklerseniz sevinirim. 1564500014 Teşekkürler bilgilendirme için.
  13. CannibalVoyager

Yardım Mi Fit Sorunu

Ayarlar-İzinler-Otomatik başlat kısmında Mi Fit'i etkinleştirmeyi denedin mi?
  14. CannibalVoyager

Soru 5X6 Ekran düzeni?

Çok teşekkür ederim.
Üst Alt