Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 11T kullanıyorum. Android 12 ve miui 13.0.2 yüklü. Kontrol panelini değiştirip ses ayarı vs. getiren bir apk olduğunu gördüm. Cihazıma uygun sürümünü nasıl bulabilirim?
IMEI atılmış 11t cihazım var. Telefondaki imeilerin ikiside aynı sadece birinin son 2 hanesi farklı. Sorgulatınca birincisinde başka cihaz çıkıyor diğerinde hiç birşey çıkmıyor.
IMEI 1 klona düşerse ben IMEI 2'yi 4 ay kullanabilir miyim?
Merhaba imei atılmış cihazım var içindekileri sildim ancak geri alınabilmesini önlemek için tamamen silen Shreddit, Andro shredder tarzı uygulamalar buldum. Uygulamaların imei'yi silme ihtimali var mı?
Yeni 11t aldım ve ilk defa AMOLED ekran kullanıyorum. Ekrana dik şekilde bakınca hafif sarımsı gözüküyor. Yandan bakınca bembeyaz. Bunun ayarı var mıdır yada telefonun sorunu mu acaba
Merhaba arkadaşlar 11t almayı düşünüyorum satıcı direkt kayıtlı yolluyormuş sizce kayıtlı mı almalıyım yoksa sonradan mı yaptırmalıyım?
Kayıtlı alırsam miui 14 güzel bir sürüm olursa tekrar attırmayı düşünüyorum ama yedek vs. almazlarsa cihazın çöp olmasından endişeleniyorum. (Satıcı A.M.)