Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pixel Experience nedir?
Pixel Experience, AOSP tabanlı bir ROM olup, Google uygulamalarını ve tüm Pixel araçlarını içerir (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, açılış animasyonu)
Düzenli olarak güncelleme alarak; güvenlik yamasını ve cihazı sürekli güncel tutar.
Misyonumuz...
ionOS nedir?
ion, AOSP tabanlı bir ROM olup; Google uygulamalarını içerir ve Pixel deneyimini, birçok kişiselleştirme aracıyla birlikte sunar.
Özelliklerle birlikte kararlılığa da odaklanmış bir yazılım.
Android 10 tabanlıdır.
Özellikler
Özellik listesini görmek için tıklayın.
Neler...
android 10
android q
ion os
pixel experience
pixel experience plus
redmi 5 plus android 10
redmi 5 plus android q
redmi 5 plus aosp
redmi 5 plus pixel experience
vince
Uzun zaman oldu zaten güncelleme verilmeyeli, beklentim çok yüksek bu sefer. Beta olmasına rağmen şu an son sürüm hayli iyi ancak eksikleri çok. Üstüne ne kadar koyabilirler bekliyoruz bakalım. Ben de neredeyse her gün takipteyim, gelişme olrusa paylaşacağım. Teşekkürler bilgilendirme için hocam
Hocam Google Kamera, çekilen fotoğrafa HDR tarzı efektler uyguluyor. Bu sebeple efektlerin uygulanması biraz süre alıyor. Android 9da bu işlem daha hızlı ancak 10da şimdilik yavaş. Sebebini bilmiyorum ancak çözümü Google Kameranın daha güncel sürümü kullanmak olabilir. Buradan deneyebilirsiniz.
Kamera olarak tabiiki Google Kamera'yı öneririm. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Böylece fotoğrafların yeşil olma sorununu da ortadan kaldırırsınız. WhatsApp tarzı uygulamalarda çekilen fotoğrafın yeşil olma problemini gidermek için de 1.1x kadar zoom yapmanız yeterli olacaktır. yn~~...
Hocam MIUI launcherları var onları deneyebilirsiniz. Diğer türlü zaten AOSP ROM kullanmanın anlamı kalmıyor. Açıkçası cihazın daha akıcı çalışmasını ve sürekli Google tarafından güncellemeler almasını tercih ettiğim için kullanıyorum. Diğer türlü Android kullandığım hissini yaşayamıyorum açıkçası.
Şu an Android 9 versiyonunu kullanıyorum. Bir sonraki güncellemede yükler yüklemez ekran görüntüsü paylaşacağım. YouTube'da inceleme mevcut, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Pixel Experience nedir?
Pixel Experience, AOSP tabanlı bir ROM olup, Google uygulamalarını ve tüm Pixel araçlarını içerir (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, açılış animasyonu)
Düzenli olarak güncelleme alarak; güvenlik yamasını ve cihazı sürekli güncel tutar.
Misyonumuz...
Hocam bazen başlatıcıdan kaynaklı bug oluşabiliyor. Ayarlar-->Yüklü uygulamalar-->Sistem başlatıcı ya gelip güncellemeleri kaldırın ve veriyi temizleyin. Ardından Uygulama izinleri kısmından tüm izinleri onaylayın.
Valla hazırlık ayağına stabil ROMu da mahvetmisler tek gördüğüm o. Bi uzun ekran görüntüsü olayı var, onda da uzun ekran görüntüsü ve düzenleme kısımlarında bug var, geriye bir şey kalmıyor zaten :D Konu için teşekkürler, takipçisiyiz. Gelişme oldukça test eder haberlesiriz redmi5plus bey :) <3
Teşekkürler :)
Evet aynı şeyi ben de dedim zaten. Telefonu düşüren biri değilim çizilmemesi ve kaba durmaması benim için yeterli. :)
Evet baktım, her ne kadar güvenmesem de sipariş verebilirim. Bu cihaz için kaplama alan kimse yok mu acaba?