Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elbette, cihaza müdahale edebilmeniz için bootloader kilidinizi açmanız gerek. Kurulum talimatı, bootloader açık varsayılarak yapılan işlemleri içerir.
Önceki çıkan offical, ayrıca fw yüklemenizi gerektiriyordu ve çok fazla bug içeriyordu. O yüzden süre geçmeden yazılımı sürekli kaldırıp tekrar tekrar koydular. Şu an ben de bu son çıkan yapıyı kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı ile de karşılaşmadım. Konuda kurulum anlatımı da yaptım, hepsine...
Viper4Android kurulumunda yapmanız gereken şeyler var özelden ulaşırsanız yardımcı olurum. Dediğiniz gibi ben de seviyorum bu ROMu çünkü sade hızlı ve cidden Android kullandığınız hissini alıyorsunuz. Özelleştirmede bilmem nede gözüm yok benim stabil çalışsın fazlasıyla yeterli. :D Official ROM...
Kerneli de geçtim stabil AOSP var en azından, bi Pixel Experience çıkacak diye bekliyoruz aylardır. Çıkanı da hatalar yüzünden geri alıyorlar diğer AOSPlarda da aşırı lag sorunu var. R5+ ta PE9Plus kullanıyordum stock ROMdan daha stock gibiydi özlemedim değil he geri mi döneyim napayım hahahah
Hocam bildirim gelmemiş yeni gördüm kusura bakmayın. Offical ROM olursa aynı MIUI deki gibi güncellemeleri alırsınız ve otomatik yüklenir. Unofficial olursa manuel yüklemek zorundasınız. Pixel Experience için henüz stabil çalışan halihazırda Offical ROM yok, kısa süre sonra çıkacağı...
Hocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.
Evet ROM tamamen Türkçe. Kurulumda gerekli recovery dahil her şey ise Yükleme Talimatı kısmında var. Magisk kurmanız isteğe bağlıdır. Google Kamera, Magisk ve recovery dosyalarının linkleri konuda yer alıyor.
GApps dediğiniz şey Pixel Experience'de Play Store, Telefon, Rehber, Takvim ve kısacası gerekli olan Play Hizmetlerini kapsıyor. Gereksiz görülen şeyler ROMu şişirmemek adına eklenmemiş. Eğer ROM sorunsuz şekilde yüklendiyse GApps'in yüklenmeme durumunun olacağını sanmıyorum. Buraya tıklayarak...
Dostlar uzun süre burada paylaşım yapmadım çünkü ortada doğru düzgün bir ROM yoktu. Dün bir tane paylaşıldı ve dar zamanımda deneme fırsatım oldu. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı görmedim. Tek fark ROMun official değil de unofficial olması. Format data ardından linkte paylaştığım ROM dosyasını...
Sanmıyorum hocam, Pixel ROMun gereksinimleri için bu dosyaya ihtiyaç duyulmuş olsa gerek. Diğerlerini normal şekilde kurduğunuzda sıkıntısız çalışıyor. ROM yapımcısı belirtir zaten bu dosyayı da flaşlamanız gerekiyor diye.