cankis kullanıcısının son içeriği

1. cankis

Yardım Redmi 9 Sürekli Yeniden Başlıyor

Arkadaşlar redmi 9 cihazım var telefon durmadan yeniden başlıyor redmi yazısından öteye gitmiyor. Recovery moda da geçmiyor noldu anlamadım napmak lazım?
  2. cankis

Yardım MI 8 SE Mobil Veride Tarayıcıya Girmiyor

Whatsapp instagram falan çalışıyor ama mobil veriye geçince internetten bir şey aratamıyorum. Yeniden rom attım modem yükledim ama fayda etmedi. Napmalıyım? Bu şekilde;
  3. cankis

Yardım Telefonun arka kapağı için yapıştırıcı önerisi

Telefonumun arka kapağını açmak zorunda kaldım. Tekrar kapatacağım ama ne ile yapıştıracağımı bilmiyorum. Öneriniz var mı?
  4. cankis

Yardım Redmi Note 9 Pro IMEI Atma

Kayıtsız olarak satın aldım fakat IMEI nasıl atacağımı bilmiyorum. Youtube da linkleri falan parayla veriyo bazı yerler pek güvenemedim. Yardım edebilecek var mı?
  5. cankis

Yardım MI 8 SE Android 10 ve MIUI 12 Kurma

Merhaba bunları nasıl yapabilirim bilen yardımcı olabilir mi?
  6. cankis

Rom Sony Xperia Z2 MIUI Rom Kurma

Merhabalar, Sony Xperia Z2 Telefonum var ve ben MIUI hastasıyım. Bu telefona MIUI 11 falan kurma şansım var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok minnettar olurum.
  7. cankis

Yardım Kırılmaz Cam Önerisi

Mi 8 SE için var mı bulamadım. 1572571569 Kırılmaması için cam şart malesef. 1572571632 Bu zamana kadar sadece bir kere kırık geldi bende.
  8. cankis

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar miui 10 dan 11 e geçeceğim de modem dosyasının da yüklenmesi gerekiyormuş o ne oluyor bu zamana kadar hiç yüklemedim.
  9. cankis

O markayı o kadar almayı düşündüm ama kalitesiz gibi geldi hep vazgeçtim.. Şimdi yeni bir ürün buldum bunu alacağım. Kırılmaz Cam
  10. cankis

MI 8 SE için adam akıllı kırılmaz cam arıyorum. Full kaplasın istiyorum ekranı bu sefer de cama siyah çerçeve eklemişler ekranı küçültüyor. Full kaplayıp şeffaf olan bi cam bulabilen var mı?
  11. cankis

Rehber Mi 8 Se Viper4Android FX Magisk Yükleme

Hocam bunu kurduğumuzda bir ayar yapmamız gerekiyor mu yoksa direkt devreye giriyor mu
  12. cankis

Haber MI8 SE Yeni Magisk

o çok şarj yiyor diyorlar ya onu kullanmaya çekiniyorum
  13. cankis

Haber MI8 SE Yeni Magisk

Arkadaşlar hazır MI 8 SE kullanıcıları olarak toplanmışız, kullandığınız modülleri yazar mısınız faydalanalım hepimiz..
  14. cankis

Soru MI 8 SE BİLDİRİMLERİ ÇENTİKTE KALICI NASIL YAPABİLİRİM

Ayarlarda değil zaten hocam, twrpden flashlayıp kullanıyorduk
Üst Alt