cankatsan kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom Poco X7 Pro HyperOS 3 Eu rom

global attım durum aynıydı, recoverye düşüp nvdata hatası veriyordu. engrom yükledik, repair yaptık, global yükledik, yine olmadı. mecburen direnç attık düzeldi
  2. C

Yardım Telefondan modem bölümü silindi, partition does not exist hatası

Adb üzerinden çift sim repair işlemli X7 Pro'ya EU rom kurmaya kalktım, flashlama sonrası yeniden başlarken recovery'ye girerek "nvdata is corrupted" hatası verdi. Sonrasında global rom flashladım, yarıda kesildi ve sürekli recovery'ye düşerek aynı hatayı verdi. Engrom flashlayıp çift sim repair...
  3. C

Rom Poco X7 Pro HyperOS 3 Eu rom

ben repairli telefona bunu kurmaya kalktım, nvdata corrupted hatasına düştü, telefondan modem bölümü silindi, düzeltmek için henüz çare bulamadım
  4. C

Yardım Poco X7 Pro Şebeke Sorunu

yılbaşından beri arayanların ulaşamama sorununu yaşıyorum. telefonda taiwan 3.0.5 yüklü, çift sim kullanarak şebeke almama sorununu giderdim, kullandığım sim kartı da yeniledim ancak sorun hala devam ediyor. buna çözüm bulabilen var mı?
  5. C

Soru Poco X7 Pro Yeniden Başlatınca Hat Okumuyor

Sim1i illa ayarlardan deaktif etmeniz gerekmiyor, ben telefonun aklı karışmasın, bağlanmaya çalışıp şarjı tüketmesin diye tavsiye ettim. Önemli olan sim1e de bir sim kart takmak
Üst Alt