Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
global attım durum aynıydı, recoverye düşüp nvdata hatası veriyordu. engrom yükledik, repair yaptık, global yükledik, yine olmadı. mecburen direnç attık düzeldi
Adb üzerinden çift sim repair işlemli X7 Pro'ya EU rom kurmaya kalktım, flashlama sonrası yeniden başlarken recovery'ye girerek "nvdata is corrupted" hatası verdi.
Sonrasında global rom flashladım, yarıda kesildi ve sürekli recovery'ye düşerek aynı hatayı verdi.
Engrom flashlayıp çift sim repair...
yılbaşından beri arayanların ulaşamama sorununu yaşıyorum. telefonda taiwan 3.0.5 yüklü, çift sim kullanarak şebeke almama sorununu giderdim, kullandığım sim kartı da yeniledim ancak sorun hala devam ediyor. buna çözüm bulabilen var mı?
Sim1i illa ayarlardan deaktif etmeniz gerekmiyor, ben telefonun aklı karışmasın, bağlanmaya çalışıp şarjı tüketmesin diye tavsiye ettim. Önemli olan sim1e de bir sim kart takmak