Cankartal kullanıcısının son içeriği

1. Cankartal

Yardım Emojiler gözükmüyor

İphone vs de gönderilen veya yeni emojileri göremiyorum bir türlü düzeltmedim bu sorunu foundşarı denemekten yoruldum artık
  2. Cankartal

Yardım Redmi Note 11 pro emoji sorunu

İos cihazlardan gelen yeni emojileri göremiyorum rootsuz şekilde nasıl düzeltilir bilgisi olan varmı ?
  3. Cankartal

Çözüldü Miu 13 özellikleri gelmedi

Ben kendim kapattım 13ten önce gereksiz sayfa diye 1646034835 Tema uygulamasında tema 🤣
  4. Cankartal

Miui 13 ik yüklediğimdede böyleydi gerçi uzun zamandır böyle belki modelden modele fsrk edebilir cihazım note 10
  5. Cankartal

Çok teşekkür ederim cok iyi oldu
  6. Cankartal

Sorun çıkartmaz dimi ?
  7. Cankartal

Soru tüm platformların ücretli olanı vede yasal olanı

Güzel ip tv satan yerler var ama güzel araştırman gerekiyor tabi
  8. Cankartal

Mi de nu olayı hiç sevmiyorum ya işte 🤣 1645610744 Yeni stil iphone benziyor ama gelmedi işte
  9. Cankartal

Yeni bildirim paneli ve sunulan özellikler gelmedi Cihazım global versiyon ve botleader kapalı ama geldi nedense Cihaz redmi note 10 Miu version 13.0.5
  10. Cankartal

MIUI 13 MIUI V.13.X.X.X Global Sürümler

Bana geldi ama indiren kadar bir anda gitti
  11. Cankartal

Yardım Güncelleme geldi ama gitti

Merhabalar redmi note 10 kullanıcısıyim güncelleme geldi ama indirene kadar gitti şimdi isi güncelleme yok diyor nasıl düzelir
  12. Cankartal

Yardım Whatsappstan gelen resimleri otomatik kaydetmeme

Son güncellemeden sonra Whatsapp tan geln resimleri otomatik galeriye kaydetmiyor kendim kaydetmek zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim
  13. Cankartal

Yardım Xiaomi müzik çalar ağ hatası

Mğzik uygulaması resimdeki gibi hata veriyor çözemedim hiç bir şekilde bilgisi olan arkadaş varmı acaba ?
  14. Cankartal

Yardım Diğer bölmesini root olmadan nasıl temizlerim

Resimdede belirttiğim alanı nasıl temizlerim ne yaptıysam temlizleyemedim cihazımda root yok redmi note 7 kullanırken ordan bu cihaza geçtim zamanında diğer bölümü alamsız şekilde dolu ön bellek temizliyorum yinede düzelmiyor düşmüyor bir çözüm bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim
Üst Alt