canirtuk kullanıcısının son içeriği

1. canirtuk

Yardım mi stick fhd yeniden başlama sorunu

bu sorundan muzdarip kişiler fazlaca şu kış ayı sayılacak havalarda bile kapanıyorsa yazın ne olacak acaba var mı çözümü
  2. canirtuk

Soru mi 10 vowifi sorunsalı

arkadaşlar selam mi 10 global rom kullanırken vowifi aktif oluyordu, custom roma geçtim ayarların hepsini yapsam bile aktifleşmiyor. var mı çözüm Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. canirtuk

Soru vowifi kesilmesi

merhaba arkadaşlar vowifi sürekli kesilip geliyor var mı çözümü acaba Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. canirtuk

Çözüldü vowifi mi9t pro

merhaba arkadaşlar şuan da kullandığım rom mmx daha önce de çin stabil vardı iki rom da da vowifi çalışmadı. bazı arkadaşlar çalıştığını söylemiş ama nedir bunun olayı acaba. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. canirtuk

Soru mi 8 ee batarya problemi

arkadaşlar bu problemi yaşayıp yeni batarya alan oldu mu. batarya sürelerim vasat ve eu beta kullanıyorum. alıp memnun kaldığınız batarya varsa önerilerinizi almaya hazırım. MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. canirtuk

Soru dokunmatik sorunu

Merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım bu konu hakkında yardım talebinde bulunan en azından burada kimse olmamış gibi. Ben de dokunmatik ile ilgili sıkıntılar var mesela yazıyorum yazıyorum yanlış yazdığım zaman silme tuşuna basınca çok zor algılıyor, genel olarak da çok beğenmedim...
  7. canirtuk

Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

hocam f/p oranı yüksek bi telefon ben 64 lük garantili 1900 aldım gayet memnunum videoları kötü çekiyor sadece onun için de bi aksiyon kamerası alıcam Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. canirtuk

sizde standart kullanıcıymışsınız ki telefon brick olunca servise vermişsiniz. ben şuan bl kilidi için başvurdum bende root yapcam ama telefonu brick yapmadan. bu zamana kadar brick yaptığım telefonları hep kendim açtım daha hiç bir yere para ödemedim açtırmak için. Redmi Note 8 Pro cihazımdan...
  9. canirtuk

ben bi sorun göremedim milleti yanlış yönlendirmeyin. siz yetkisiz işlem yaparak telefonu brick yapmışsınız. Spotify hatasını bende alıyordum miui 11 de bu sorun yok düzelmiş. telefon gayet güzel ve şuan miui 11 stabil bir sorun göremedim. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  10. canirtuk

MIUI 11 Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom

otadan geldi bana Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. canirtuk

anladım kardeşim evet Google çevirici var eski telefonumda da olduğu için pek umursamadım ama bl kilidini açıp twrp yükleyip başka bi roma geçmeyi düşünüyorum. bu arada bende attığınız görsellere açılmıyor enteresan. benle alakalı o kesin Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. canirtuk

nedir hocam bu çevirici olayı telefon arama uygulaması mı Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. canirtuk

yok hocam kaydettirmedim kendi otası için istemeleri enteresan açıkçası sanki beta kuruyoruz [emoji3] açıklama için teşekkür ederim Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. canirtuk

beta hatası gibi bişey veriyor hocam ota yı da indirdim recovery de
  15. canirtuk

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

evet kilit ekranın da donma oluyor ve arkada 2. bi görüntü oluşuyor bu güncelleme ile de düzelmemiş yükledim artık MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt