Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selam mi 10 global rom kullanırken vowifi aktif oluyordu, custom roma geçtim ayarların hepsini yapsam bile aktifleşmiyor.
var mı çözüm
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba arkadaşlar şuan da kullandığım rom mmx daha önce de çin stabil vardı iki rom da da vowifi çalışmadı.
bazı arkadaşlar çalıştığını söylemiş ama nedir bunun olayı acaba.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar bu problemi yaşayıp yeni batarya alan oldu mu. batarya sürelerim vasat ve eu beta kullanıyorum.
alıp memnun kaldığınız batarya varsa önerilerinizi almaya hazırım.
MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım bu konu hakkında yardım talebinde bulunan en azından burada kimse olmamış gibi. Ben de dokunmatik ile ilgili sıkıntılar var mesela yazıyorum yazıyorum yanlış yazdığım zaman silme tuşuna basınca çok zor algılıyor, genel olarak da çok beğenmedim...
hocam f/p oranı yüksek bi telefon ben 64 lük garantili 1900 aldım gayet memnunum videoları kötü çekiyor sadece onun için de bi aksiyon kamerası alıcam
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizde standart kullanıcıymışsınız ki telefon brick olunca servise vermişsiniz. ben şuan bl kilidi için başvurdum bende root yapcam ama telefonu brick yapmadan.
bu zamana kadar brick yaptığım telefonları hep kendim açtım daha hiç bir yere para ödemedim açtırmak için.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan...
ben bi sorun göremedim milleti yanlış yönlendirmeyin.
siz yetkisiz işlem yaparak telefonu brick yapmışsınız.
Spotify hatasını bende alıyordum miui 11 de bu sorun yok düzelmiş.
telefon gayet güzel ve şuan miui 11 stabil bir sorun göremedim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
anladım kardeşim evet Google çevirici var eski telefonumda da olduğu için pek umursamadım ama bl kilidini açıp twrp yükleyip başka bi roma geçmeyi düşünüyorum. bu arada bende attığınız görsellere açılmıyor enteresan. benle alakalı o kesin
yok hocam kaydettirmedim kendi otası için istemeleri enteresan açıkçası sanki beta kuruyoruz [emoji3] açıklama için teşekkür ederim
evet kilit ekranın da donma oluyor ve arkada 2. bi görüntü oluşuyor bu güncelleme ile de düzelmemiş yükledim artık
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi