Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba Cantara hocam. bende tahmin edemiyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum sanırım:) tv yi açıp kapatmıyor bu arada. şebeke bulana kadar uydu sinyalini karıştırıyor anladığım kadarıyla. buda uydu decoderi yayını çözemiyor ve sinyal yok msj veriyor. bu telefonun 4g frekansları diğer teller...
merhaba Cantara hocam. bende tahmin edemiyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum sanırım:) tv yi açıp kapatmıyor bu arada. şebeke bulana kadar uydu sinyalini karıştırıyor anladığım kadarıyla. buda uydu decoderi yayını çözemiyor ve sinyal yok msj veriyor. bu telefonun 4g frekansları diğer teller...
yayın şebeke bulana kadar sanırım kesiliyor. nedeni ne olabilir. .. lenovo k5 note ile denedim bi sorun yok. bu sar değeri gibi bişeyle alakalı değilse nedir?
cantara hocam. rar uzantısını mp4 yapın demeyi unutmuşum dosya yüklenmediği için bu şekilde yapmıştım. ama youtube yükledim.
görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler...
merhaba. mi 5 prime uçak modundan çıkıp şebeke aranırken uydu cihazı ayrı olan televizyonda yayın kesiliyor. sebebi ne olabilir. ekteki dosyada açıkça görülüyor. zararlı ise atacam telefonu... dosya yükletmediği için rar yaptım uzantısını .mp4 olacak...
merhaba. konu eski ama belki bir cevap bulabilirim umuduyla yazıyorum. otg ile bağladığımız flash içerisindeki pdf doc vs programları flash üzerinden açmıyor. tel hafızasına yükleyin diye uyarı veriyor. bu normalmi. değilse çözümü varmı. teşekkürler...
merhaba bende kabullendim bakalım.:)) nereye soracağımı bilemedim bazı yerlerde sordum cevap gelmedi. otg ile flash disk bağlayınca doc pdf vs resim hariç flashta açamıyorum tel hafızasına yükleyin uyarısı geliyor. flash üzerinde çalışmanın bir yolu yordamı varmıdır....
Dediklerinizi yaptım henryerdem. Sonuç beklediğim gibi lgd fhd incell dsi panel yazıyor. Banada geçmiş olsun diyelimmi:) jdi dediğiniz ilk üretilenlermi ben alalı daha 1 hafta olmadı.
merhaba bende mi5 var. otg çalışıyor fakat flash diskteki resimler hariç diğer dosyaları açmıyor. önce telefona yüklememi istiyor. flash disk üzerinde çalışamıyormuyuz. harici bellek gibi...
merhaba. forumda aradım ama bulamadım. mi 5 prime aldım bir haftadır kullanıyorum. fakat dikkatimi çeken cihaz bilgisinde gösterilen seri no ile kutu etiketinde gösterilen farklı. bu ne anlama geliyor. cihazda d**ab*** şeklinde ama kutu etiketinde SN: 12345/12343535
şeklinde. nedir önemli...