Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptığım işlemler
1- Format data
2- micro sd ve usb stroge hariç hepsini işaretledim.
İlk başta vanilla kurdum ne olduğunu merak ettim orada da aynı hatayı aldım hata sistem arayüzü yanıt vermiyor. Sonra gapps a geçtim yine aynı hatayı alıyorum
wifi ye girilmiyor. wifi açtığımda sistem arayüzü...
Selamün Aleyküm. BL kilidim açıldı. Xiaomi tool ile arrow 11 yüklemek istiyorum hangi ülkeyi seçmem gerekiyor?
1620460744
veya rom u indirip xiaomi tool ile yapsam sıkıntı çıkar mı bir de sim kartsız yapsam sıkıntı olur mu?
Selamün aleyküm. Stabil rom arıyorum arayüzü kasmasın. Cihaz bl kilidi kapalı. OEM kilidi ile bl kilidi aynı şey mi? Bl kilidini en hızlı nasıl açabilirim? Şimdiden teşekkürler
S.a abilerim son 2 gündür uygulamaları kendiliğinden kapatıyor telefon. hatta bugün uygulamayı kapatıp son kullanılanlardan da sildi çok garip sebebi nedir veya çözümü???
S.a abilerim note 8 kullanicisiyim pubg cod vb oyunları oynuyorum sıcaklık 39 derecelere çıkıyor bu ısı zarar verir mi telefona kesin bilenler söylesin lütfen