cangonulacar kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Redmi Note 8 (Ginko) EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.5.0.RCOEUXM Hakkında

Selamün Aleyküm Redmi Note 8 (Ginko) EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.5.0.RCOEUXM kurdum. Güncelleme gelmiş V12.5.12.0 diye. İndirdim reboot attım beni orange fox a attı. Nasıl Güncelleme yapabilirim?
  2. C

Çözüldü Miui 'dan Arrow OS'a geçiş hakkında

İyi günler. Twrp kurdum ama dahili depolamayı temizle dediğimde başarısız diyor. Rom yükledim ama açılmadı haliyle. Sanki miuı rom'undan custom rom'a geçerken bir şey yapılıyordu bilen yazabilir mi?
  3. C

Çözüldü Mi flash hakkında

Selamlar, mi flashın en son sürümü ile RN 8 rom india flashladım. Rom şuan kurulum aşamasında açıldı ama mi flash ta flashing diye yazıyor. Ne yapmalıyım? Kapatayım mı direkt mi flash'ı 1644156808 timeout hatası vererek error ladı. Ama rom yüklü şuan ne düşünüyorsunuz?
  4. C

Yardım RN8 Bildirim

Bildirimler kilit ekranında gözükmüyor. Çok sinirimi bozuyor. Ayarlarda aktif kilit ekranında göster seçenekleri sebebi nedir?
  5. C

Soru RN8 BL hakkında

Selamün Aleyküm. Telefonun kasmasından rahatsız olmaya başladım. Stabil bir roma geçmek istiyorum. Garantiyi devre dışı bırakmama değer mi diye düşünüyorum. Çünkü garantinin fazla yararı yok diye biliyorum. Düşünceleriniz neler?
  6. C

İpucu RN8 miui 12.0.3 İNDİRMEYİN

Birden fazla sorunlar çıkıyor. Güncellemenizi tavsiye etmiyorum
  7. C

Yardım Mi stick ses sorunu

Selamün aleyküm. Bugün aldım mi stick. Verdiği güncellemeyi yaptım. Ses delay düzeltildi diye de belirtmişlerdi güncelleme de ama hala Youtube tek girdim ses takılması yaşıyorum. Yardım edebilir misiniz
  8. C

Tavsiye Launcher veya Tema Önerisi

Selamün aleyküm. RN8 deki arayüz kasmasını kaldıracak tema veya launcher var mı? Poco kullandım uygulama kasası kapalı
  9. C

Yardım Birden Kapanma Sorunu

Selamün Aleyküm. Telefonun şarjı %30-%50 civarlarında iken pubg mobile oynarken(düşük ayarlar en fazla 1 saat soğutucu fan ile) bir anda telefon kapandı ve şarjı 0 a düştü telefon açıldı. Telefon 8 aylık telefonu aldığımdan beri Pubg mobileyi 2 haftadır oynuyorum sıcaklık 36 dereceyi...
  10. C

Çözüldü RN8 En iyi rom

Selamün aleyküm. Optimizasyon sorununu ortadan kaldıran rom var mı? Oyunlarda özellikle mesela cyber hunter da 60 fps açılmasını istiyorum şuan 45 FPS te. Deneyimli arkadaşlar yazsın lütfen
  11. C

Soru Oyun Performansı Arttırma

Selamün aleyküm. Game turbo hariç çünkü işe yaramıyor. Oyun performansını nasıl yükseltebiliriz. Belleğin hepsini oyuna vermek falan böyle şeyler var mı?
  12. C

Soru Redmi Note 8 Miui 12 geldi

Güncellemeyi kurayım mı arkadaşlar bir öneriniz var mı? yoksa biraz daha bekliyeyim mi
  13. C

Yardım Telefon görüşmesi hakkında

Selamün aleyküm arkadaşlar, Telefon ile görüştüğümde kulaklık kullanıyorum ve kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Kulaklık sağlam WhatsApp ta sesli mesaj gonderebiliyorum farklı uygulamalarda çalışıyor ama görüşme esnasında çalışmıyor neden olabilir sizce?
  14. C

Çözüldü Wifi'ın yanındaki işaret?

S.a fotoğraftaki işaret ne demek?
  15. C

Soru 5GHz tam olarak nedir?

S.a arkadaşlar. Note 8 kullanıyorum. 5 GHz bağlanınca internet daha yavaşlıyor bende. 2.4 GHz daha hızlı diyebilirim. Neden böyle?
Üst Alt