Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba magisk modülü olarak telefona sahte sanpdragon 888G adı altında bir işlemci modül kuruluyor gerçekten işe yarıyor mu yani bu mümkünmü 720G işlemciye sahip bir cihazım var bu tür modülü kurarak telefonu SG 888 işlemci adı altında gösterebilinir mi oyun performansına ve ya günlük kullanım...
Selam dostlar kolay gelsin cihazım redmi note 9 pro eu rom kullanıyorum sürüm 13.0.1
Performans artırmak istiyorum araştırmama göre twrp üzerinden kernel kuruluyormuş bana bilgi verebilir misiniz tam olarak. Ki varsa böyle kernel dosyası bana verebilir misiniz.
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin bir konu da yardım istiyorum. Ben hızlı performanslı rom arıyorum genellikle cihazı oyun için kullanıyorum rahat akıcı bir oyun deneyimi sunan bir rom var mı? Cihazım Redmi 9 pro
Dostlar kolay gelsin Xiaomi'nin kendi galeri uygulaması hoşuma gitmiyor başka bir galeri kullanmak istiyorum Samsung Asus ve ya başka marka uygulamalarının galerisini son sürüm APK dosyalarını buluyorum örneğin APK mirror'dan indiriyorum kuruyorum fakat açtığım da beklenmedik şekilde MİU bu...
Dostlar merhaba kolay gelsin şöyle bir hata alıyorum galeri uygulamasını güncellemek istiyorum APK olarak görselde ki hata ile karşılıyorum sadece galari değil bir çok uygulamada bu hata ile karşılaşıyorum çözümü nedir yardımcı olur musunuz.
Dostlar merhaba cihazım red mi note 9 pro rom kullanmak istiyorum fakat mesela diyelim poco f3 cihazın romunu ve onun rom sürümünü örneğin benim ana cihazımın romu 13.0.2 ise kullanacağım romun sürümü 13.0.12 olursa cihazım da herhangi bir sorun yaratır mı cevap verirseniz memnun kalırım