canerselcukkk kullanıcısının son içeriği

1. canerselcukkk

Rom Mi Max3 için CrDroid 8.8 Android 12L

Hocam ben galiba eu'ya döneceğim gibi duruyor :) Rom güzel akıcı hızlı ve stabil fakat eu'ya alışkın olduğumdandır herhalde gözlerim euyu aradı. Sizin bundan önceki eu romunuz hangisiydi paylaşır mısınız rica etsem?
  2. canerselcukkk

Şuan kurmuş bulunmaktayım, ilk izlenimlerimi söyleyecek olursam: Kendi kamera uygulaması bayağı eski ve yetersiz, müzik uygulamasında şarkı ismini aratma butonu bile yok, onun dışında arayüz gayet akıcı ve hızlı, pil konusuna bir şey demem için çok erken , internet tarayıcısı kamerada dediğim...
  3. canerselcukkk

Hocam peki gapps işini ne yaptınız? Hangi paketi yüklediniz?
  4. canerselcukkk

Teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık, sayenizde eu kaşıntımı Cr ile durduracağım bakalım sonuçlar nasıl olacak :)
  5. canerselcukkk

Hocam link kırılmış size zahmet link ekleyebilir misiniz?
  6. canerselcukkk

Rom Miui 13 mi max 3

Hocam sevip hızından memnun kaldıysanız ne mutlu sizlere, buda zevkler renkler gibi kişiye göre değişebiliyor. İyi forumlar 1642108712 Hocam eu kullandınız mı ? Hız olarak çok memnunum eudan ama sizin yorumunuzu okuduktan sonra lineageos nasıldır merak ta ettim açıkçası. Eğer kıyaslama şansınız...
  7. canerselcukkk

Rom Miui 13 mi max 3

Hocam şöyle düşünün, Xiaomi telefonu üretiyor ve tanıtıp satarken olabilecek en hızlı en akıcı haliyle pazara sokuyor sonrasında yeni modeller çıktıkça yeni sürümler de çıkıyor. Max 3 cihazımız 2018-2019 arasında romlarda gayet akışkan ve sorunsuz ama bundan sonraki güncellemelerde donanımsal...
  8. canerselcukkk

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Telefonunuzu aracınızın klima menfezine takacaksanız eğer; hareket etmemesine dikkat edin çünkü yuvarlak klima menfezli araçlarda, mıknatıslı tutucu sağa sola aşağı yukarı çok oynuyor. Çözüm olarak hızlı yapıştırıcı ile mıknatıslı tutucuyu araca sabitleyip sonrasında telefonu mıknatısa...
  9. canerselcukkk

Yardım Mi airdots sağ kulaklık çalışmıyor

Hocam sağ kulaklığa basılı tutup şarj kutusuna takın bir kaç saniye bekleyin sonrasında tekrar deneyin, umarım düzelir sorununuz.
  10. canerselcukkk

Rom Mi Max 3 Xiaomi.EU 21.1.27[PORT][MIUI 12.5]

Find device harici diğer uygulamaları kaldırsam problem olmaz yani öyle mi hocam ? Markette rootlu uygulama kaldırma programları var onlar ile yapıyorum başka bir ayrıntısı var mıdır bu işin ?
  11. canerselcukkk

Hocam merhaba, romu yükledim ama bir sorum olacak. Bu yüklü gelen sistem uygulamalarını nasıl kaldırabilirim ? Bazı romlarda sistem uygulamalarını kaldırınca rom bozuluyo yeniden başlatınca brick oluyor o yüzden soruyorum.
  12. canerselcukkk

Hocam Twrp yerine orangefox var problem olur mu ?
  13. canerselcukkk

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 12 Android 10 - 20.9.4 en Son EU Beta ROM

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki hocam batarya anlamında en uzun süre giden rom hangisi oldu sizde? görüşleriniz bilirkişi niteliğinde çünkü hocam
  14. canerselcukkk

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 12 Android 10 - 20.9.4 en Son EU Beta ROM

Hocam max3 için miui pro romu bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bu arada max3 asla ölmez sadece kenara çekilip evlatlarının ortalıkta dolanmasını izler :)
  15. canerselcukkk

Soru Mi Max 3 En Uzun Batarya Performansı Veren Rom?

Selam dostlar, konu başlığından da gördüğünüz üzere soru basit. Custom romlarda deneyip te en uzun ekran süresi batarya performansı aldığınız rom hangisiydi? En azından başka kullanıcılara fikir olması açısından şuan kullandığınız romu yazıp altına ekran süresini atarsanız, o romu deneyecek...
Üst Alt