Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar, konu başlığından da gördüğünüz üzere soru basit. Custom romlarda deneyip te en uzun ekran süresi batarya performansı aldığınız rom hangisiydi? En azından başka kullanıcılara fikir olması açısından şuan kullandığınız romu yazıp altına ekran süresini atarsanız, o romu deneyecek...
Dostlar merhaba, miui11 eu rom kullanıyorum ve şöyle bir sorum var size. Gelen bildirimler için telefonumuzun flaş ışığını kullanmak istiyorum çağrılar için olan bir ayar var biliyorum ama bildirimler için yok yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar dostlar. Bu akşam max3 ümü bootloader kilidini açmak için flash uygulamasını kullandım lakin sürekli %99' da kaldı ve hata verdi. Hata şu şekilde 'please add your account in miui settings developer options mi unlock status' telefonumu kapatıp yeniden açıyorum sonrasında mi kilit açma...
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle, bugün internetten bl kilidi açmak için bir video izledim. Videonun altındaki yorumları okuduğumda 168 saat sonra bl kilidi açılıyormuş ve sonrasında imei attırmak gerekiyor yazmışlardı. Şimdi benim kafamı kurcalayan şey neden imei siliniyor? eğer silinmiyorsa o...
Arkadaşlar öncelikle merhaba belki konusu açılmıştır ama bulamadım ben o yüzden yazıyorum. Global sürüm bootloader kilidi kapalı bir max3 'üm var sizden ricam bootloader nasıl açılıyor? Sonrasında Root işlemi nasıl yapılıyor? Sonrasında ben paylaşılan Romları nasıl kurabilirim? bunları bilen...
Hocam cihazınızda görmeden yapmayın derken anlayamadım pek. Yani güncellemeleri kontrol et kısmından mı bahsediyorsunuz, eğer öyleyse verilen dosyayla güncelleme yaparsak neler olabilir? Teşekkür ederim
Selam arkadaşlar, bir çoğumuz biliyoruz ki müzik dinlemek istediğimizde ayarlarda kulaklıklar için ekolayzır modu var orada herkesin kendine has bir düzeni vardır illaki. Sizden isteğim kullandığınız en güzel bulduğunuz ekolayzır seviyesini (müzik dinlerken bassları, tizleri, midleri en güzel...
Hocam teşekkür ederim ayriyetten şunu sormak isterim, bunun donanımsal olma ihtimali var mıdır (gönlüm olmamasından yana) gerçekten herhangi toz bile yok lenste eğer yazılımsal ise yazılımın böyle bir etkisi olması normal bir durum mu yani ?
1561837775
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim ama kastettiğim şu iki sütun şeklindeki hüzme bu neden kaynaklanıyor yani ? Bu arada root yok cihazımda