CanerKocak kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

galiba en son miuimix kullanıyordunuz. hangisini tavsiye edersiniz mi 9t pro için
  2. C

Rom MiuiMix MI 9T Pro / K20 Pro Haftalık Rom

hocam memnun musunuz miuimix haftalık romdan
  3. C

Soru Stabil,Kaliteli GCam Tavsiyesi?

hangi configi kurdunuz acaba???
  4. C

Mod Mi Band 4 ve 5 Bildirim Fontunu Büyütme

küçük karakter sorunu düzeldi eline sağlık. Emojiler de tam olarak görünse efsane olur . birkaç emoji hariç ? gerisi
  5. C

Yardım Mi Band 5 Türkçe Karakter Sorunu

Mi Band 5 e bildirim geldiğinde Türkçe karakterler diğerlerine göre daha küçük duruyor ve emojiler [?] şeklinde görünüyor . Bunun çözümü var mı?
  6. C

Yardım MIUI 12 Instagram sorunu

Pardon düzeltiyorum 1593284183 Evet tüm izinler verili 1593285264 Instagram betaydi silip normal indirdim düzeldi arkadaşlar
  7. C

Yardım MIUI 12 Instagram sorunu

MIUI 12 güncellemesinden sonra instagramda galerimdeki fotoğraflar gözükmüyor bunun çözümü var mı?
  8. C

Soru MIUI 12 Super Wallpaper hatası

Mi 9t pro cihazımda MIUI 12 ile gelen süper duvar kağıtları hatalı geldi. Mars olanın üzerinde güncelle yazıyor ve basınca hata veriyor. Dünya olan ise hiç indirilmiyor. Sorun bende mi var sadece?
  9. C

Yardım Mi Band 4

Anlamadım tam olarak yardımcı olabilir misinizz
  10. C

Yardım Mi Band 4

Arkadaşlar 5 6 aydır mi band 4 kullanıyorum ama bugün bir sorun oldu. Tüm simgeler birbirine girdi ve çince yazılar çıktı. Neden olabilir yardım bekliyorum. Düzeltemiyorum..
  11. C

Soru MİUİ 11

Hmm peki yeni tarih hakkında bilgin var mı kankam
  12. C

Soru MİUİ 11

Arkadaşlar mı 9t pro cihazıma hala MIUI 11 gelmedi. Herkese 2 hafta önce gelmiş. Gelmemesi normal mi?
  13. C

Oyun Mi 9t pro PUBG SORUNU

Hayır yeni aldım açık değil. Global 10.3 yüklü
Üst Alt