Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Mi Note 10 Pro kullanıcısıyım batarya sürem iyice kötüleşti
Eskiden batarya tam dolduğunda kalan saat 45 saat yazardı bazen 55 yazardı ve 9+ saat ekran süresi alırdım ama şimdi şarj fullenince 27 saat yazıyor ve 5 6 saat ekran süresi alıyorum.
Batarya için en performanslı rom hangisi...
Merhaba arkadaşlar repairli mi note 10 pro var 4.5g çekiyor 2g de çekiyor ama 3g çekmiyor telefonla konuşurken internet tamamen gidiyor 4.5g nin çalışmadığı yerlerdede internet tamamen gidiyor. hiç bir şekilde h+ veya 3g yazmıyor tercihlerden 3g öncelikli dediğimde internet gelmiyor.
Bazende...
Parmak izi eklemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor forumda persist.img yöntemi vardı denedim onu sorunsuz olarak adımlarda tamamlandı ama hala aynı hatayı veriyor başından beri bu hatayı alıyordum ama bugün cihazın unlock süresi bitti bugün deneyebildim yöntemi ancak sorun düzelmedi
Mi Note 10 Pro cihazım var yaklaşık 1 ay önce aldım. Aldığımda 888 saat bekleme süresi vardı 1 hafta önce kalan süreyi öğrenmek için bilgisayara bağladığımda 947 saat olduğunu gördüm. Bugün Miui 12 güncellemesi geldi güncellemeden sonra bir değişiklik var mı diye baktığımda 1101 saat olduğunu...