Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
POCO F5 PRO testing stuff kendim birkaç gündür deniyorum. parmak izi şimdilik çalışmıyor ama geliştirici gidereceğini söylüyor.(ilk sürümde titreşim bluetooth ve parmak izi çalışmıyordu 2. sürümde parmak izi hariç düzeldi) başka hataya rastlamadım şimdilik güzel ve stabil bir aosp rom.Gapps...
k20 pro da 9.9.27 sürümü de dahil olmak üzere bildirim sesleri son ses olmasına rağmen çok kısık çalıyor.aynı sorunu yaşayan var mı yoksa mi room un hatası mı?
arkadaslar fastboot rom indiriyorum ancak tgz uzantılı mi flash ile yüklemek istediğimde hata veriyor.cihaz fastboot modda kaldı yüklemeyi nasıl yaparım?
Arkadaşlar MIUI pro yükleyemiyorum her defasinda geçersiz zip hatası alıyorum k20 pro kullanan bi arkadasimiz varsa hangi twrp sürümüyle yükledi yardımcı olursa sevinirim
Merhaba redmi k20 pro kullanıyorum twrp 3.3.1.12 sürümü resmen telefona yapıştı wipe format data ve çeşitli recovery flaslamasi yapmama rağmen yeniden baslattigimda tekrar eski sürüm açılıyor.twrp ile orjinal Globe rom u flaslasam sıkıntı yaşar mıyım? Eu beta kullaniyorum fastboot tan...