Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bu metni sony klavye t9 ile yazıyorum bıraktığım linkteki tüm dil paketlerinin içinde bulunduğu sürümdür. Sorunsuz çalışmaktadır. Kurulumda güvenlik uyarısı verirse yine de yükle diyerek kuruluma devam edin.
eu romda magisk yükleyebilen bi arkadaşım var mı...rus romunda hem init boot hem normal boot flasladım initde fastboota düştü normal boot da magisk yüklenmedi.
şarjı daha iyi gidiyor kesinlikle...sadece geceden sabaha yüzde 3 kayıp oluyor bende...denediğim her romda aynı şekilde...ekran süresine saat olarak hiç bakmadım ama rus romuna göre hızlı bitmesi normal...akıcılık konusunda root yapıp hyperceıler uygulaması ile akıcılığı sağladım.
Arkadaşlar kamera sürüm bilgisi paylaşabilir misiniz Redmi K70 ultra eu rom kullanıyorum 2.0.101.0 sürümü... sadece kamera çalışmıyor. Kamera sürümü düşürüp yukseltebiliyorum. Sistem uygulamalarını da yukseltebiliyorum birkaç kamera APK sı denedim olmadı tam sürüme ihtiyacım var