canerbulut kullanıcısının son içeriği

1. canerbulut

Rom DerpFest 13 Rom Poco F5 Pro

POCO F5 PRO testing stuff kendim birkaç gündür deniyorum. parmak izi şimdilik çalışmıyor ama geliştirici gidereceğini söylüyor.(ilk sürümde titreşim bluetooth ve parmak izi çalışmıyordu 2. sürümde parmak izi hariç düzeldi) başka hataya rastlamadım şimdilik güzel ve stabil bir aosp rom.Gapps...
  2. canerbulut

Yardım Ana Ekran Toast Bildirimlerini Kapatma

iyi akşamlar ana ekrandaki bu bildirimleri kapatan bir modül veya ayar var mı acaba?
  3. canerbulut

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

k20 pro da 9.9.27 sürümü de dahil olmak üzere bildirim sesleri son ses olmasına rağmen çok kısık çalıyor.aynı sorunu yaşayan var mı yoksa mi room un hatası mı?
  4. canerbulut

Yardım Netflix yükleme

ultra hd apk dosyası nette mevcut onu yükle magisk hide bölümünden gizle sorun çözülür.
  5. canerbulut

Çözüldü tgz dosyasını yükleme

rardan yanlıs cıkarıyormusum. hep elimde açılmış hali vardi.şimdi düzeldi
  6. canerbulut

Çözüldü tgz dosyasını yükleme

arkadaslar fastboot rom indiriyorum ancak tgz uzantılı mi flash ile yüklemek istediğimde hata veriyor.cihaz fastboot modda kaldı yüklemeyi nasıl yaparım?
  7. canerbulut

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Arkadaşlar MIUI pro yükleyemiyorum her defasinda geçersiz zip hatası alıyorum k20 pro kullanan bi arkadasimiz varsa hangi twrp sürümüyle yükledi yardımcı olursa sevinirim
  8. canerbulut

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Hindistan Stabil 10.4.8.0 QFKINXM indirme bağlantıları [ Android 10 ]

hata veriyor güncelleme dosyasını indirip paketi manuel seçerek yüklemek istedim beta test grubuna xiaomi hesabınla katıl gibi bi uyarı çıkıyor.
  9. canerbulut

Recovery Twrp ile global roma dönme

Merhaba redmi k20 pro kullanıyorum twrp 3.3.1.12 sürümü resmen telefona yapıştı wipe format data ve çeşitli recovery flaslamasi yapmama rağmen yeniden baslattigimda tekrar eski sürüm açılıyor.twrp ile orjinal Globe rom u flaslasam sıkıntı yaşar mıyım? Eu beta kullaniyorum fastboot tan...
  10. canerbulut

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

Twrp 3.3.1.13 sürümü var android q destekli onu kurup deneyin ya da pitchblack recovery kesin çözüm
  11. canerbulut

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

türkçe dili mi seçiyorsunuz? ingilizce kurmaya calışın açılıyorsa cihaz konudaki pitchblack recovery yi kurup o şekilde türkçe kurulum yapın
  12. canerbulut

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

twrp ile stock rom yükleyebilir miyiz?
  13. canerbulut

Yardım Miuipro rom yükleme sorunu

Zip incorrupted yazıyordu ekran görüntüsü alamadım
  14. canerbulut

Yardım Miuipro rom yükleme sorunu

Dosyayı tekrar tekrar indirdim ayrıca herhangi bir zip işaretlenmesi yapmadım 1568537490 Zip incorrupted hatası
Üst Alt