caneraylikcii kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber "THE SYSTEM HAS BEEN DESTROYED" Çözümü

Evet, şimdi türkçe kaynaklarda buldum. Sanırım bulduğum yer de oradan aldı. Moderatör arkadaşlar kaldırabilir konuyu.
  2. C

Yabancı bir kaynakta gördüm ve aklıma gelenleri de yazdım. Farklı bir kaynakta benzeri varsa kaldırabilirim, sorun değil. Olmadığını düşündüm ve yaşayan insanlar olabilir diye paylaştım hocam.
  3. C

Ben de bir zamanlar bu sorundan muzdariptim. Bu sorunu üç şekilde çözebilirsiniz. 1. ADIM (ilk ve en kolay yol) Telefonunuzda TWRP yüklü ise rom kurup kurtulabilirsiniz. 2. ADIM (ikinci ve bilgisayar gerektiren yol) Bilgisayarınıza aşağıda bıraktığım ADB driverını indirin ve kurun. Kurduktan...
  4. C

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

pili %75 civarında kullanmama rağmen iyi gitti gibi. ArrowOs bana yaradı ha ne dersiniz
  5. C

Yardım Redmi Note 8 TWRP Hata

Hocam aynı olayı yaşadım. Hellas flashladığımda çözüme ulaştım.
  6. C

Yardım Redmi Note 8 TWRP Hata

TWRP sürümünüzü değiştirin. Hellas veya OrangeFox flashladığınız takdirde sorun çözülecektir.
  7. C

Rehber Batarya Şarj Döngüsü Sayısına Bakma

Sanırım birazcık fazla olmuş
  8. C

Rom Pil odaklı Rom ve Kernel

Merhaba, Güncel olarak Evolution X 4.7 ile Ryzen Kernel kullanmaktayım. Ortalama olarak 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Diğer kullanıcılara baktığımda bu süre daha fazla. Yapabileceklerimi veya rom ve kernel önerisi verirseniz minnettarım.
  9. C

Yardım Sensör Sorunu

Fastboot ROM'dan alınmış bir persisti flashlamam gerekiyor değil mi? Bilgisayar veya TWRP'den yaptığım takdirde imei kaybı oluşabilir mi?
  10. C

Yardım Sensör Sorunu

Merhaba. Global romdan ArrowOs 11'e geçtim. Sensör ve şarj dolum sorunu olduğu için EU Rom'a geçiş yapmak zorunda kaldım. Şarj sorunu düzelse de sensör sorunu hala devam ediyor. Proximity, pusula ve diğer sensörlerin çalışmadığın farkettim. Dalvik ve Cache'leri twrp üzerinden silme işlemi...
Üst Alt