Caner_Karaca kullanıcısının son içeriği

1. Caner_Karaca

Yardım POCO F3 VoWiFi Açılmıyor

Merhaba, POCO F3 cihazımda AOSPA ROM kullanıyorum. VoLTE çalışıyor fakat VoWiFi çalışmıyor. Türk Telekom uygulamasında VoWiFi açık durumda. VoWiFi'yi nasıl açabilirim? IMS durumunda kapalı gözüküyor.
  2. Caner_Karaca

Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilidi

Merhaba, direnç işlemli, IMEI kayıtlı MIUI 14'lü fake roma sahip bir Xiaomi 13 aldım. Bootloader kilidini açmak için başvurdum ve gün bekliyorum. Fakat bootloader kilidini açtıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Fake romdan kurtulup son sürüm HyperOS global roma geçmek istiyorum, bu yüzden...
  3. Caner_Karaca

Soru Xiaomi EU Rom Avantajları

Merhaba, 1 aydır Xiaomi EU rom kullanıyorum (stabil). Cihazım resmi orjinal POCO F3 ve içerisinde gelen stok TR sürümünü 2 yıl kullandım, garanti bitince xiaomi eu geçip root attım ve xiaomi eu romun global romla neredeyse hiçbir farkının olmadığını gördüm (stabil sürüm için konuşuyorum) elbette...
  4. Caner_Karaca

Yardım Hücresel Sorunu

Merhaba, telefonda 4.5G hatta 5G bile var, SIM kartı da destekliyor. Hattım Turkcell fakat bazen 4.5G geliyor bazen gelmiyor. H veya H+ falan oluyor kendi kendine. Sebebi nedir acaba? Bir de *#*#4636#*#*'da şöyle bir şey var bunun bir alakası olabilir mi, bu ayarın ne olması gerek?
  5. Caner_Karaca

Yardım LoL: Wild Rift 120 FPS Desteği Hk.

Merhaba, POCO F3 cihazım Wild Rift de 120 FPS'i rahatça kaldırabileceğine inanıyorum. Fakat oyun içerisinde 120 FPS desteği yok. Bunu rootsuz nasıl eklerim? Settings dosyam ektedir becerebilenler 120 FPS'i ayarlarlarsa sevinirim. Olmuyorsa da başka yolu varsa da söylerlerse sevinirim.
Üst Alt