caner1453 kullanıcısının son içeriği

1. caner1453

Soru Viper4 Mi 9T Pro Çalışan APK

Telefonuma Viper kuracağım çalışan uygulama varmıdır.
  2. caner1453

Yardım Rom Yüklerken TWRP Den Hata Alıyorum

TWRP den rom yüklerken aldığım hata; Updater process ended with ERROR: 7 Error instaliing zip file '/sdcard/miui_ devamında Romun ismi yazıyor..
  3. caner1453

Yardım Mi 9T TWRP Yüklenmiyor

Hiç bir şekilde TWRP kabul etmiyor. Orange Fox denedim yine fastboot da kalıyor. Ne yapmam gerekli.
  4. caner1453

Çözüldü Mi9 T FastRoom Lazım

Cihaza fastrom atmam lazım. Ana başlıklarda bulamadım.
  5. caner1453

Yardım TWRP Nasıl Kaldırabilirim

Global 11.0.3 yüklü Note 8 cihazım var. TWRP yi kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim.
  6. caner1453

Yardım Note 8 Pro MIUI Hesabı Şifresini Unuttum

Merhaba iyi forumlar. Note 8 pro Miu kilidi kırma yolu varmıdır. Cihaz sıfırlandı ve miu şifresi ekranında kaldı.
  7. caner1453

Çözüldü Mi Room 21.9 Play Store Uygulama İndirmiyor

Beyler uygulama indiremiyorum sıkıntı nedir.
  8. caner1453

Soru Hoparlör Sesini Çoğaltan Ve Netleştirem Modül Varmıdır

Mi 9T Pro cihaz sahibiyim. Hoparlör sesi boğuk gibi geliyor ve biraz az. Bunu iyileştirecek bir modül varmıdır.
  9. caner1453

Soru FDE Telefonu Yeniden Başlatma Sonrası Sıfırlanıyor mu

Merhaba FDE modülünün telefonu yeniden başlattıkdan sonra ayarlarının sıfırlandığını duydum. Bu doğru bir bilgimidir.
  10. caner1453

Soru 1850 tl'ye Mi 9 SE aldım

Terimlerin açılımı nedir ''MIUI'' rom dediğimiz telefonun kendi roomu olmuyormuydu. Mi room nedir? FDE, AI, Universal GMS DOZE nedir?
  11. caner1453

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalyanız kaldıysa 1 tane alabilirmiyim :).
  12. caner1453

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Redmi note 4X evde şimdilik bunu atıyorum:).
  13. caner1453

Çözüldü Mi 9SE Fastboot da Kaldı

TW isteyerek hata ettim, o anki korku ile telefonun perte çıktığını düşündüm ve işimin hemen olmasını istedim.
  14. caner1453

TWRP dem wipe data yaptıktan sonra telefonun hafızasına bilgisayardan herhangi bir şey atamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyız.
  15. caner1453

Arkadaşlar kusura bakmayın, yardımcı olmak istediğinizin farkındayım lakin imkanlarım kısıtlıydı cevap veremiyordum. Dün telefonuya gittim ve size telefoncunun telefonundan yanıt vermeye çalıştım. Sorun Mi flash ın telefonu görmemesiydi. Sorunun kaynağı driver eksikliğiymiş. Driver işini...
Üst Alt