Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Xiaomi Eu Beta rom kullanıyorum. Cihazı bul kapalı olmasına rağmen çalışıyor gözüküyor. Durduramıyorum ve adbden sildiğim zaman cihaz bootloopta kalıyor kapatmanın yolu varmı? Cihazdan en iyi performansı ve pil süresini almak için bloatware tüm yazılımları sildim bi bu açık kaldı.
Bildiğiniz üzere Mi 8 Lite kullanıcısıyım. Yakın bir arkadaşımda Redmi Note 7 kullanıyor. Cihaz genel olarak neredeyse aynı olmasına rağmen Redmi serisinin daha kaliteli olduğu kanısına vardım. Mi 8 Lite'daki şebeke problemi, bataryanın az gitmesi gibi unsurları göze aldığımızda ve...
Sistem simgelerinin değişimi dışında bir şey göremedim. Ufak tefek takılmalar var. Ancak Xiaomi.Eu daha tam anlamıyla entegrasyon yapamamış. Şu an geçilmeye değer bir yanı yok. Denemek isteyenler çin sürümünü denesin. Global stabile geri dönüyorum.
Cuma gününe kadar günlük güncellemelerle düzenlemeler yapılır göze çarpan sorunları çözerler. Eu roma geldiğinde kurup deneyeceğim. Mi 8 Lite'ın tek eksiği AMOLED olmaması. Keşke AMOLED olsaydıda AOD'den mahrum kalmasaydık.