Caner06 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 8 Lite MIUI 10 için iOS Emoji Paketi var mı?

Merhaba. Android 9, MIUI 10 için güncel iOS 14 emoji paketi var mı?
  2. C

Yardım Mi 8 Lite - MIUI 12 için iOS'a en çok benzetilmiş tema

Arkadaşlar MIUI 12 yüklü Mi 8 Lite kullanıyorum iOS'a çok benzetilmiş bi tema var mı? Cihazım rootlu.
  3. C

Soru .

.
  4. C

Yardım Cihazı bul kapalı olmasına rağmen çalışıyor

Arkadaşlar Xiaomi Eu Beta rom kullanıyorum. Cihazı bul kapalı olmasına rağmen çalışıyor gözüküyor. Durduramıyorum ve adbden sildiğim zaman cihaz bootloopta kalıyor kapatmanın yolu varmı? Cihazdan en iyi performansı ve pil süresini almak için bloatware tüm yazılımları sildim bi bu açık kaldı.
  5. C

Sohbet Redmi Note 8 alayımmı?

Bildiğiniz üzere Mi 8 Lite kullanıcısıyım. Yakın bir arkadaşımda Redmi Note 7 kullanıyor. Cihaz genel olarak neredeyse aynı olmasına rağmen Redmi serisinin daha kaliteli olduğu kanısına vardım. Mi 8 Lite'daki şebeke problemi, bataryanın az gitmesi gibi unsurları göze aldığımızda ve...
  6. C

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Artık Çin'lilere güvenim kalmadı Avrupa'ya gidiyorum.
  7. C

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Neden yeni Android sürümüne güncellememişler acaba?
  8. C

MIUI 11 Son 9.9.26 V2 yüklerken dikkat

Simge değişikliğinden başka bişey yok zaten giggle~~
  9. C

MIUI 11 Son 9.9.26 V2 yüklerken dikkat

Cuma günü gelecek sürüm biraz daha kullanılabilir olacaktır ancak MIUI 11'in şu an kullanmak için hazır olduğunu düşünmüyorum.
  10. C

MIUI 11 Mi 8 Lite Miui 11 Eu Beta 9.11.7 Kararlı 11.0.2.0 Rom

Sadece simgeler değişmiş çünkü hocam MIUI 10'dan bir farkı yok şu an.
  11. C

Sistem simgelerinin değişimi dışında bir şey göremedim. Ufak tefek takılmalar var. Ancak Xiaomi.Eu daha tam anlamıyla entegrasyon yapamamış. Şu an geçilmeye değer bir yanı yok. Denemek isteyenler çin sürümünü denesin. Global stabile geri dönüyorum.
  12. C

Yardım Miui güncellemeleri gelmiyor

Global Beta artık normal kullanıcılara yayınlanmayacak. Global Stabil'e geçerseniz güncelleme alırsınız.
  13. C

Global Stabil'de kalma rekorumu kırdım kendimi zorluyordum ama eve gider gitmez MIUI 11'i kurmak istiyorum.
  14. C

Çözüldü Miui 11 Mi 8 lite ta kuran varsa

Cuma gününe kadar günlük güncellemelerle düzenlemeler yapılır göze çarpan sorunları çözerler. Eu roma geldiğinde kurup deneyeceğim. Mi 8 Lite'ın tek eksiği AMOLED olmaması. Keşke AMOLED olsaydıda AOD'den mahrum kalmasaydık.
  15. C

Rom MIUI 11 Mi 9 SE

Ana ekranda sola çekince gelen kısım hocam. Kısa notların vs. olduğu yer.
Üst Alt