caner.h.vural kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Sky force reload profil sorunu

Arkadaşlar bu oyunu oynayan varsa bu oyunun yediğini veya profilini nasıl aktarırız veya Androidten iosa nasıl geçiririz bilginiz varmı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Alış İkinci el xiaomi Mi6 Alış

64 gb mi6 1500tl verebilirim, delta garantili MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Selam bende varım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Soru Pcye ekran aktarma

Nasıl yav. Telefon ekranını pcden kontrol etmek istiyorum. HDMI ile nasil mümkün olabilir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Soru Pcye ekran aktarma

Calismadi bir türlü MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Soru Pcye ekran aktarma

Arkadaşlar xiaomi nin ekranini PC ye aktarıp oradan kullanma için bir program varmıdır? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Rom MIUI 9 - 8.1.18 Global Beta ROM Güncellemesi

Evet başka temada gitti.kendi temasında buna biz karar versek dahi olir bence.cok sacma renkler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Misal.mor nedir? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Bildirim alanı renkleri mor pembe turuncu felan oluyor.bu nere den nasıl duzeliyor.sacma sapan renklere kendi kendi kendine değişiyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Bu nedir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Mi 6 oreo kullaniyorum

Maalesef, bı gazla bende öyle yaptım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Yardım Xiaomi Mi 6 Kulaklık Ses Sorunu

Ben satıyorum mesaj at istersen. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Yardım Mi6 donma, resetleme, kapanma sorunları

Ne güncellemeler ne değişiklikler yaptım olmadı. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Evet bence çok mantıklı.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Valla onu bunu bilmem de ben sıkıldım bu cihazın bu hallerinde n , satıyorum isteyen olursa mesaj atabilir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt