Cancss kullanıcısının son içeriği

1. Cancss

Yardım Buga girdi düzelmiyor

Merhaba hocam. Ekranda bu şey takılı kaldı ve bir türlü gitmiyor. 4 5 kere yenıden başlattım düzelmiyor. Telefon yenıden başladıktan 2 dk sonra tekrar geliyor ve hiç silinmiyor. Telefon Note 8 Pro . Tema degişimi yaptım böyle oldu ve gitmiyor. Yurt içi cihaz
  2. Cancss

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Bunu nasıl kurabilirim. Hiç bilgim yok bana yardımcı olur musunuz ?
  3. Cancss

Yardım Buga girdi düzelmiyor

Herkese hayırlı akşamlar. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Acil. Bir türlü düzeltemedim. Note 8 pro telefon
  4. Cancss

Anket Telefonlarda sarja takma oranları.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  5. Cancss

Anket Telefonlarda sarja takma oranları.

Sizce ; Telefonları , %20 - %80 arası sarj etmek mi ? yoksa %20 - %100 arası sarj etmek mi ? daha yararlıdır ?.
  6. Cancss

Rehber Yeni Tema Mağazasına, Tema Yükleme Rehberi Güncel

Çok teşekkür ederim hocam , 3 programda da ileri düzey bilgim var. Okulda gösterdiklerinde ne işimize yarayacak ya diyordum. demek ki dememek lazımmış illaki çıkıyor insanın karşısına. :) hevesle inceleyecegim konuyu.
  7. Cancss

Rehber Yeni Tema Mağazasına, Tema Yükleme Rehberi Güncel

Hocam merhabalar , bende kendi çapımda tema yapıp geliştirmek istiyorum. Bu işlere yeni yeni merak sarmaya başladım. bu işe nasıl başlamalıyım hangi programları kullanmalıyım bu konu hakknda herhangi bir makaleniz var mı acaba ?
  8. Cancss

Çözüldü Note 8 Pro Android 11 ve Mıuı 12.5 ?

Merhaba arkadaşlar ; Note 8 Pro Android 11 ve Mıuı 12.5 güncellemesi alacak mı ? Konu hakkında net bilgisi olanlar.
  9. Cancss

Çözüldü İnstagram gizlice story izlemek ?

Merhaba hocam ; Aero Insta | Official Web Site buradan indiriyoruz degil mi
  10. Cancss

Çözüldü İnstagram gizlice story izlemek ?

Merhaba arkadaşlar iyi günler , Instagram storysini gizlice izlemek mümkünmüdür acaba ? Bilen var mı
  11. Cancss

Yardım Global Versiyon Yayınlanmadan Miuı 12.5 Güncellemesini Yapmak İstiyorum

Bence hiç bulaşmayın. En ufak bir işlem hatasında cihaz brick olabilir. En iyisi güncellemeyi beklemek. :)
  12. Cancss

Gcam [Redmi Note 8 Pro] Google Kamera 7.2.010 - trCamera v5

site çok işime yarayacak. Peki son olarak önerebileceginiz configs xml varmı acaba. nmrh_config_rv97.3.020_2.0.xml ( değişiklik günlüğü ) uzai-world-two.xml uzai-night-world.xml uzai-illusions-of-colours-for-7-3.xml İsyan--Anjali-4.xml zirkon-3.xml ck.xml site içinde yazanlar şu şekilde...
  13. Cancss

Gcam [Redmi Note 8 Pro] Google Kamera 7.2.010 - trCamera v5

Cevap için teşekkürler hocam bunu bilmiyordum. Bu arada şuanda güncel olan gcam trCamera mı ? Yoksa bundan daha iyisi var mı
Üst Alt