Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hocam. Ekranda bu şey takılı kaldı ve bir türlü gitmiyor. 4 5 kere yenıden başlattım düzelmiyor. Telefon yenıden başladıktan 2 dk sonra tekrar geliyor ve hiç silinmiyor. Telefon Note 8 Pro . Tema degişimi yaptım böyle oldu ve gitmiyor. Yurt içi cihaz
Çok teşekkür ederim hocam , 3 programda da ileri düzey bilgim var. Okulda gösterdiklerinde ne işimize yarayacak ya diyordum. demek ki dememek lazımmış illaki çıkıyor insanın karşısına. :) hevesle inceleyecegim konuyu.
Hocam merhabalar , bende kendi çapımda tema yapıp geliştirmek istiyorum. Bu işlere yeni yeni merak sarmaya başladım. bu işe nasıl başlamalıyım hangi programları kullanmalıyım bu konu hakknda herhangi bir makaleniz var mı acaba ?
site çok işime yarayacak. Peki son olarak önerebileceginiz configs xml varmı acaba.
nmrh_config_rv97.3.020_2.0.xml ( değişiklik günlüğü )
uzai-world-two.xml
uzai-night-world.xml
uzai-illusions-of-colours-for-7-3.xml
İsyan--Anjali-4.xml
zirkon-3.xml
ck.xml
site içinde yazanlar şu şekilde...