cancogan kullanıcısının son içeriği

1. cancogan

Rom Mi 13T için hangi romu kurmalıyım

Evet hocam bl kilidini açıp yükleyebildim. Ama süreci hatırlıyomusunuz desen hatırlamıyorum:)
  2. cancogan

Rus romu kurdum ben arkadaşlar. Şuana kadar çok iyi görünüyor. Stabil ve akıcı. Normalde redmi note 9 pro da eu rom kullanıyordum. Ama buna direkt rus romu yükledim. Tek hoş olmayan şey bazı rus uygulamaları falan.
  3. cancogan

Fastboot ile yüklersem yine BL kilidinin açık olması gerekecek değil mi ?
  4. cancogan

Teşekkür ederim. Bootloader kilidini açmayı başarırsam yükleyeceğim :)
  5. cancogan

Arkadaşlar selamlar. Mi 13T aldım. HyperOS 1.0.4.0.UMFMIXM romu kurulu ve google aramalar mesajlar var. Xiaominin kendi aramalarının olduğu uygulama hangi romda var. Normalde Note 9 Pro kullanıyordum ve hep EU rom yüklüyordum. Google arama ve mesajı hiç sevmem acil kurtulmam lazım :D Yardım...
  6. cancogan

Yardım Telefon alacağım bilir kişilere soruyorum

Almaya gidiyorum usta. Tanışalım bakalım neymiş bu 13T :D Herkese teşekkür ederim.
  7. cancogan

eu rom kullanıyorum normalde. Tek rom işim o. Google aramalar mesajlar falan sevmiyorum. Eu rom daha akıcı ve sade geliyor. Ekstra öyle kurcalama huyum yok.
  8. cancogan

Garantili faturalı alacağım ustam. Spot mal sevmiyorum ben :D
  9. cancogan

Arkadaşlar selamlar. Redmi note 9 pro kullanıcısıyım ve telefonumun değişim vakti geldi. Şuan iki seçenek arasında takılı kaldım. Biri Redmi Note 13 Pro+ diğeri Mi13T. İkisini de aynı fiyata alabiliyorum. Sizce seçimimi nasıl yapmalıyım veya başka önerisi olanlar varsa onlarda fikirlerini...
  10. cancogan

Rom Telefon orangefox recoveryde açılıyor

Arkadaşlar geri v14 yükleyerek çözdüm problemi. Veri kaybım olmadı ve telefon enteresan şekilde sıfırlamama rağmen akıcı olmaya başladı. Şarj konusunda da iyileşme var gibi. Şansım yaver gitti açıkçası :)
  11. cancogan

Açılmıyor. Dosyalar bozuk diyor :) Biraz sinir ve sabrımı zorlayacak anlaşılan.
  12. cancogan

Decrypt user yaptım şuan dosyalara erişebiliyorum. PC ye kopyalıyorum. O sırada rom indiriyorum ama çok aşırı yavaş indiriyor xiaomi sunucuları.
  13. cancogan

Dosyalar var hatta buradan yedekleme izni de var fakat 58GB veri için 64lük sd kart lazım. Gidip almam gerekecek.
  14. cancogan

Görünüyor fakat değişik isimli. Yüksek ihtimalle kriptolandı.
  15. cancogan

Eyvah eyvah kötü oldu bu
Üst Alt