Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rus romu kurdum ben arkadaşlar. Şuana kadar çok iyi görünüyor. Stabil ve akıcı. Normalde redmi note 9 pro da eu rom kullanıyordum. Ama buna direkt rus romu yükledim. Tek hoş olmayan şey bazı rus uygulamaları falan.
Arkadaşlar selamlar. Mi 13T aldım. HyperOS 1.0.4.0.UMFMIXM romu kurulu ve google aramalar mesajlar var. Xiaominin kendi aramalarının olduğu uygulama hangi romda var. Normalde Note 9 Pro kullanıyordum ve hep EU rom yüklüyordum. Google arama ve mesajı hiç sevmem acil kurtulmam lazım :D Yardım...
eu rom kullanıyorum normalde. Tek rom işim o. Google aramalar mesajlar falan sevmiyorum. Eu rom daha akıcı ve sade geliyor. Ekstra öyle kurcalama huyum yok.
Arkadaşlar selamlar. Redmi note 9 pro kullanıcısıyım ve telefonumun değişim vakti geldi. Şuan iki seçenek arasında takılı kaldım. Biri Redmi Note 13 Pro+ diğeri Mi13T.
İkisini de aynı fiyata alabiliyorum. Sizce seçimimi nasıl yapmalıyım veya başka önerisi olanlar varsa onlarda fikirlerini...
Arkadaşlar geri v14 yükleyerek çözdüm problemi. Veri kaybım olmadı ve telefon enteresan şekilde sıfırlamama rağmen akıcı olmaya başladı. Şarj konusunda da iyileşme var gibi. Şansım yaver gitti açıkçası :)