cancanman kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Telefon kapanıp açılıyor

Arkadaşlar telefonu 1 hafta önce evefona gönderdim.Telefonda herhangi birşey yaparken internet veya video izleme gibi ekran donuyordu ve 5 saniye sonra telefon kapanıp tekrar açılıyordu. Bunu günde birçok kez yapıyor.Evefondan geldi yine aynı genel temizlik yapıldı yazılım güncellendi demişler.
  2. C

Soru Ekran yanığı

Arkadaşlar 2021 den bu yana veya uzun süre kullanıp ekran yanığı olan arkadaş varmı.
  3. C

Video Dual video kayıt

Selam arkadaşlar x4 gt de dual video kayıt arka ve ön kamera aynı anda çekim varmı
  4. C

Uygulama Görüşme kayıt

Selam arkadaşlar bu telefondan uygulama ile görüşme kayıt yapılabiliyormu.
  5. C

Soru Görüşme Kaydedici

Selam Poco x3 gt alacağım cihazda görüşme Kaydedici çalışan uygulama varmı.
  6. C

Soru 64 bit uygulama yüklemiyor

Selam Opera ve bazı 64 bit uygulamalarda neden uygulama yüklenmiyor ( poco x3 )
  7. C

İnceleme Ahize Delikleri

Arkadaşlar üstteki bildirim ışıgının sol tarafındaki hoparlör ızgara delikleri farklı galiba kapalımı benimkimi öyle ışığın sağ taraf ve sol taraf kontrol edip bilgi verirseniz sevinirim. 1632939470 Baktığımda sol taraf gri gibi duruyor.
  8. C

Yardım karanlık çekimde parlak nokta

Karanlık bir alanı çekersem veya elimi kapatıp çekersem resimdeki gibi parlak nokta oluyor flaşsız.
  9. C

Soru Şarj süresi ve kapasite.

Selam 2 gün önce X3 pro aldım ve buğün saat 10.00 da 5v 1.0 amper Samsung şarjı ile % 1 de şarja taktım 4 saat 15 dakikada full oldu.Ben anlam veremedim
  10. C

Yardım WhatsApp yedeği taşıma

Resmi note 8 prodan X3 proya yedegi taşıyamadım.Drive yedegi yok.Daha önceki yöntemleri denedim. Android 11 data içinede dosya yedeği koydum ama WhatsApp görmedi
  11. C

Yardım Ana ekran 6x7 simge

Arkadaşlar ana ekranı 6x7 veya daha fazla simge nasıl yaparız
  12. C

Soru Görüşme Kaydedici

Poco x3 pro görüşme kayıt için neler yapabiliriz.
  13. C

Diğer Telefon Kapanmış Tam 1 Yılında

Telefonu 26.01.2020 de şipariş verdim ve 29.01.2020 de teslim alıp kullanmaya başladım buğün 30.01.2021 günü sabah telefonum kapanmış ve şarj sıfır. % 70 Gece pil doluydu.Telofon orjinal romlu.Tesadüfmü neden kapanmış telefon pil kulanımına baktım anormallik yok.
  14. C

Soru Ses kaydedici

Arkadaşlar ses kayıt yaparken kayıt yapma kendiliğinden duruyor.Kayıt süresi sabit değil bazen 2 dk bazen 40 dk gibi.Pil optimizasyon ve uygulama pil tasafrufu iptal etim.Harici ses kayıtlardada hemen hemen aynı.Çözüm önerisi.
  15. C

Tema 5x7 6x7 simgeli miui 12 tema varmı

Arkadaşlar 5x7 6x7 gibi simgeli miui 12 tema tavsiyesi olan varmı.
Üst Alt